۱۳۹۲ آبان ۲۵, شنبه

اسپاگتی با سس گوشت و سبزیجات



اسپاگتی با سس گوشت و سبزیجات

اسپاگتی 300 گرم
گوشت چرخکرده 200 گرم
ریحان تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
ادویه گوشت و زردچوبه  به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

ابتدا پیاز ریز خرد شده را توی روغن داغ سرخ کنید و بعد ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود. حالا  پیازچه را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. وبعد گوشت چرخکرده را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با گوشت خوب مخلوط بشه .
ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه اجازه دهید با حرارت کم سس گوشت آماده بشه.

در این فاصله اسپاگتی را طبق روش درج شده روی بسته بندیش بپزید و بعد آنرا آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود .
حالا اسپاگتی را درون ظرف سرو کشیده و روی آنرا با سس گوشت تزئین کنید..... pegah
به یه روش دیگه هم می تونید این اسپاگتی را درست کنید.موقعی که دارید اسپاگتی را آبکش می کنید یه مقدار آب اسپاگتی را نگه دارید مثلا 4 قاشق غذاخوری  و آنرا به کناری بگذارید.
بعد اسپاگتی را توی ماهیتابه بزرگ بریزید و سس گوشت و آب اسپاگتی را که نگه داشته بودید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به مدت 3 تا 5 دقیقه کمی با هم مخلوط بشه و تفت بخوره و بعد توی ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

نکته: برای خوش رنگ تر شدن اسپاگتی می تونید موقع جوشیدن اسپاگتی توی آب کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. البته من اضافه نکردم :)

۲ نظر: