گراتین گوشت و بروکلی
گوشت گوساله خلالی خرد شده 200 گرم
کلم بروکلی آبپز شده 100 گرم
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
پیاز خلالی خرد شده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی خلالی خرد شده 2 عدد متوسط
شیر 1 لیوان
آرد 2 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
ابتدا سیب زمینی های خام را پوست گرفته و به صورت دایره ایی برش بزنید و بگذارید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه درون آب نیم پز شود. (حتما باید نیم پز باشه ) بعد از نیم پز شدن آنرا به کناری بگذارید.
حالا پیاز خلالی خرد شده را درون روغن سرخ کنید و بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید و زیر شعله را زیاد کرده و گوشت را اضافه کنید تا با دمای بالا گوشت بپزد ولی آب نیندازد (مواظب باشید که مواد نسوزه).
به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا گوشت هم نیم پز بشه و گوجه را هم اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید بعد از 2 تا 3 دقیقه ، بروکلی را هم اضافه کنید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و یه هم بزنید و از روی شعله بردارید و به کناری بگذارید.
کره را توی یک ماهیتابه بریزید وقتی آب شد آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید نباید رنگ آرد تغییر کنید . و شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود به همین ترتیب تمام شیر را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید و بگذارید تا غلیظ شود.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و توی ظرف مخصوص فر 1 قاشق غذا خوری روغن بریزید و سیب زمینی های نیم پز شده را کف ظرف بچینید.و نیمی از سس سفید که درست کردید را روی آن بریزید و بعد کمی پنیر پیتزا و بعد ،از مواد گوشتی روی آن بریزید و دوباره روی آن بقیه سس سفید را اضافه کنید و با پنیر پیتزا کل ظرف را بپوشانید و بگذارید درون فر تا به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزد تا روی پنیر طلایی رنگ شود . بعد از آماده شدن با همان ظرف فر غذا را سرو کنید. نوش جان........pegah
گوشت گوساله خلالی خرد شده 200 گرم
کلم بروکلی آبپز شده 100 گرم
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
پیاز خلالی خرد شده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی خلالی خرد شده 2 عدد متوسط
شیر 1 لیوان
آرد 2 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
ابتدا سیب زمینی های خام را پوست گرفته و به صورت دایره ایی برش بزنید و بگذارید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه درون آب نیم پز شود. (حتما باید نیم پز باشه ) بعد از نیم پز شدن آنرا به کناری بگذارید.
حالا پیاز خلالی خرد شده را درون روغن سرخ کنید و بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید و زیر شعله را زیاد کرده و گوشت را اضافه کنید تا با دمای بالا گوشت بپزد ولی آب نیندازد (مواظب باشید که مواد نسوزه).
به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا گوشت هم نیم پز بشه و گوجه را هم اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید بعد از 2 تا 3 دقیقه ، بروکلی را هم اضافه کنید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و یه هم بزنید و از روی شعله بردارید و به کناری بگذارید.
کره را توی یک ماهیتابه بریزید وقتی آب شد آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید نباید رنگ آرد تغییر کنید . و شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود به همین ترتیب تمام شیر را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بزنید و بگذارید تا غلیظ شود.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و توی ظرف مخصوص فر 1 قاشق غذا خوری روغن بریزید و سیب زمینی های نیم پز شده را کف ظرف بچینید.و نیمی از سس سفید که درست کردید را روی آن بریزید و بعد کمی پنیر پیتزا و بعد ،از مواد گوشتی روی آن بریزید و دوباره روی آن بقیه سس سفید را اضافه کنید و با پنیر پیتزا کل ظرف را بپوشانید و بگذارید درون فر تا به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزد تا روی پنیر طلایی رنگ شود . بعد از آماده شدن با همان ظرف فر غذا را سرو کنید. نوش جان........pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر