اگه می خواهید بدونید که آگار آگار چیه اینجا کلیک کنید.
در واقعا آگار آگار خیلی مناسبتر از ژله است برای روکش روی کیک و یا چیز کیک......رویه آگار برای انواع کیکهایی که با میوه تزئین میشه مناسب است چون هم میوه ها را براق می کنه و هم اینکه از خراب شدن میوه ها در برابر هوا جلوگیری می کنه یعنی دیگه نگران سیاه شدن و پلاسیده شدن موز و بقیه میوه های ، روی کیک نباشید . آگار آگار را می تونید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.در هر دمایی بسته میشه و میزان دقیق مخلوط کردنش هم 1/2 قاشق چایخوری در 1 لیوان آب است. حتما حتما باید بعد از مخلوط شدن با آب روی حرارت بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشه .
با انواع آبمیوه ها بجز آنهایی که اسید بالایی دارن میشه مخلوطش کرد . و فقط نکته مهمش اینه که نباید ظرفی که توی آن محلول آگار و آب را می ریزید چرب باشه. اگه برای روکش روی میوه از آن استفاده می کنید حتما از یه برس مخصوص شیرینی پزی برای مالیدن روی میوه ها استفاده کنید.
من معمولا برای یه قالب 23 سانتی متری از این مقدار مواد استفاده می کنم . و برای روکش دادن کیکی که در تصویر می بینید مواد زیر بکار رفته :
میوه های فصل ( من از موز و انار و فیله پرتقال استفاده کردم )
پودر آگار آگار 1/3 قاشق چایخوری
شکر 50 گرم
آب 100 میلی لیتر
اول میوه ها را روی کیک بچینید و بعد آگار آگار را با شکر و آب مخلوط کنید و بعد روی حرارت بگذارید تا به مدت 5 دقیقه روی حرارت بمونه و بجوشه . بعد به کناری بگذارید و اجازه دهید تا سرد بشه و حالت ژله ایی پیدا کنه....در آخر هم با برس قنادی روی میوه ها را با این مایه پوشش دهید.... pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر