ه‍.ش. ۱۳۹۲ آذر ۴, دوشنبه

پودينگ سه رنگ

پودينگ سه رنگ

شير 1 ليتر
شکر 1 ليوان يا 
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفيد گندم 2 قاشق سوپ خوري
آردبرنج 2 قاشق سوپ خوري
نشاسته 2 قاشق سوپ خوري
پودر کاکائو 3 قاشق سوپ خوري
زعفران دم کرده غليظ 1 قاشق سوپ خوري
بيسکويت ساده 1 بسته 
وانيل 1/2 قاشق چايخوري

شکر و تخم مرغ را با يک چنگال خوب هم بزنيد .

حالا شير سرد را درون يک قابلمه بريزيد و آردگندم و آرد برنج و نشاسته را به آن اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا گلوله نشود.)( مي توانيد تمام اين آردها و نشاسته را با 4 قاشق غذاخوري شير مخلوط کنيد و بعد که خوب هم زديد به بقيه شير اضافه کنيد. )

بعد شکر و تخم مرغ همزده را هم به آن اضافه کنيد و بگذاريد روي حرارت ملايم و مدام هم بزنيد تا غليظ شود ( غلظت اين پودينگ بايد به اندازه فرني باشه )

حالا اين پودينگ را به 3 قسمت مساوي تقسيم کنيد.

به قسمت اول کمي وانيل اضافه کنيد. به قسمت دوم زعفران دم کرده و به قسمت سوم پودر کاکائو ....

حالا بيسکويت ها را پودر کنيد. 

درون ليوان يا کاسه ايي که مي خواهيد سرو کنيد را با 2 قاشق غذاخوري از پودر بيسکويت بپوشانيد و بعد 3 قاشق غذا خوري از پودينگ وانيلي اضافه کنيد و ظرف را بگذاريد درون يخچال تا به مدت 15 دقيقه بماند و بعد از يخچال درآورده و 3 قاشق غذا خوري از پودينگ کاکائويي به آن اضافه کنيد و دوباره بگذاريد درون يخچال تا به مدت 15 دقيقه ديگر بماند و بعد از سپري شدن زمان مذکور پودينگ زعفراني را اضافه کنيد و کمي هم خلال پسته روي آن بريزيد و بگذاريد توي يخچال تا حسابي خودش را بگيره و بعد سرو کنيد.نوش جان......pegah

۴ نظر:

  1. الان شام خوردم ، کاملا حاضر و آماده ام برای این پودینگ ، بفرست بیاد که دلمان بسی آب شد :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. به روی چشم عزیزم قابل دار نیست :****

      حذف
  2. salam age bekhaim baraye 6nafar dorost konim tebghe dastore bala bayad anjam bedim??

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اگه از ظرفهای کوچکتر استفاده می کنید مواد را دو برابر کنید تا به 6 نفر برسه ولی اگه مثل من از جام های بزرگ استفاده می کنید مواد را 3 برابر کنید :)

      حذف