ه‍.ش. ۱۳۹۲ آذر ۷, پنجشنبه

شوید لوبیا پلو با گوشت




شوید لوبیا پلو با گوشت

یکی از غذاهای مورد علاقه منه .....چون عاشق پلوهای مخلوط هستم .... از همه مهمتر شوید هم داره که مزه اش را عالی می کنه  :))))

گوشت گوساله 300 گرم 
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
سیر ریز خرد شده 2 حبه متوسط
رب گوجه فرنگی 1 یا 2 قاشق غذاخوری
آب 1 لیتر
ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی و زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای پلو مخلوط:

برنج 3 پیمانه پلوپز
شوید 4 قاشق غذاخوری 
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
لوبیا چشم بلبلی 70 گرم ( مقدارش بسته به ذائقه اتون داره )


اول از همه گوشتها را به درازای یک انگشت و به ضخامت دو انگشت خرد کنید.( یعنی یه مکعب مستطیل تپل  10*4  سانتی متری )
بعد پیاز ریز خرد شده را توی روغن  داغ سرخ کنید وقتی طلایی شد سیر و ادویه ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود ....البته مواظب سیر ها باشید که زود می سوزن :)


حالا رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و یه تفت کوچک بدید وبعد گوشت را هم اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید  تا گوشت کمی تفت بخوره و آب نندازه ( اینکار برای اینه که پخت گوشت سریعتر بشه فقط مواظب باشید مواد را تند هم بزنید تا ته نگیره . )

 در آخر هم آب را اضافه کنید و اجازه دهید گوشتها بپزند. در هنگام پخت اگه گوشت به آب بیشتری احتیاج داشت می تونید آب جوش به آن اضافه کنید.
وقتی گوشتها پختند نمک را به آن اضافه کنید و بعد از 5 تا 10 دقیقه از روی حرارت بردارید و سرو کنید. هر چی آب این خوراک کمتر باشه خوشمزه تر است .

برای پخت پلوی مخلوط:

برنج را با نمک و مقداری آب به مدت 3 ساعت بخیسانید.
لوبیا چشم بلبلی را با مقداری آب و نمک بپزید و به کناری بگذارید.


برنج را روی حرارت بگذارید و وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد.... شوید و زردچوبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا زمانی که برنج نرم و آماده آبکش کردن شود با شوید و زردچوبه کمی بجوشد.

حالا برنج را آبکش کنید و لوبیا ها را با برنج مخلوط کرده وبگذارید تا دم بکشد .... در آخر هم با خوراک گوشت سرو کنید .نوش جان ....... pegah

نکته: بجای زردچوبه از محلول زعفران هم می تونید استفاده کنید.

نکته: می تونید برنج را ساده آبکش کنید و بعد لوبیا و شوید خشک را با برنج مخلوط کنید و بگذارید دم بکشه .... 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر