ه‍.ش. ۱۳۹۲ آذر ۱۸, دوشنبه

خمیر تارت

خمیر تارت ( برای مواد میانی (فیلینگهای) خیس و سنگین )

 برای داشتن یه خمیر تارت عالیهمیشه یادتون باشه که مواد حتما حتما باید خیلی خیلی سرد باشه  و اگه با دست این خمیر لطیف را درست می کنید نباید زیاد ورز دهید و فقط با نوک انگشتهای دستتون آنرا ورز بدید . می تونید از دستگاه غذاساز هم برای تهیه این خمیر استفاده کنید که به نظرم خیلی  بهتر است چون هم گرمای دستتون به خمیر نمی گیره و هم اینکه  زیاد ورز نمی دید .....

این خمیری که دستورش را براتون می گذارم برای انواع دسرهایی که از مواد میانی خیس و سنگینی تشکیل میشن یا اینکه ( فیلینگ های سنگینی دارند ) مناسب است و نسبت به سنگینی مواد مقدار تخم مرغ هم از 1 عدد به 2 عدد تغییر میکنه.... برای همین توی دستور خمیر از تخم مرغ استفاده شده تا تحمل خمیر را بالا ببره . اگه هم دوست دارید توی تارت را با انواع میوه و خامه پر کنید و احتیاج به یه خمیر سبک تر و بدون تخم مرغ دارید  اینجا کلیک کنید.

توی دستور این خمیر از شکر استفاده شده تا برای تهیه انواع دسر مناسب باشه ولی اگه می خواهید از این دستور برای تهیه غذا استفاده کنید فقط کافیه شکر را از دستور حذف کنید.

آرد 220 گرم
کره سرد و مکعبی خرد شده 120 گرم
شکر دانه ریز 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
آب یخ 2 قاشق غذاخوری


من این خمیر را توی دستگاه غذاساز درست کردم ... اگه شما دوست ندارید از دستگاه غذاساز استفاده کنید .. می تونید تمام مواد را توی کاسه بزرگ بریزید و با دست این خمیر را درست کنید. این مقدار مواد برای یک قالب 27 سانتی متری کافیه :)


کره و آرد و شکر و نمک را توی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده های نان بشه ( مانند تصویر )



حالا تخم مرغ و آب یخ را اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید و همین که خمیر جمع شد از توی دستگاه آنرا درآورده و به مدت 10 تا 15 دقیقه تو یخچال بگذارید تا خودشو بگیره و آماده بشه برای پهن کردن و گذاشتن توی قالب و فر ..... pegah

نکته: مهمترین نکته استفاده از مواد اولیه سرد برای تهیه خمیر است .

نکته: خمیر را به هیچ عنوان زیاد ورز ندهید چون به روغن میفته.

۲ نظر:

  1. ghorbune to dokhtar besham man .aliye azizam . pegah jun man ba dastgah ta hala dorost nakardm chon nemidunam az kodum estefadeh konam mishe mishe az in dastgah tush ham ax begiri? miduni manzuram chiye? akhe mishe anvae mokhtalef rush savar kard mikhastam bebinam to az kodumesh vase in khamir estefadeh kardi merciiiiiiiiiii . bussssssssssssssss

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خدا نکنه هما جونم ... راستش من از تیغه فلزی غذا ساز همونی که برای برش و خرد کردن است استفاده کردم یه تیغه دیگه هم داره که مخصوص خمیر است ولی من از اون استفاده نمی کنم :****

      حذف