ه‍.ش. ۱۳۹۲ آذر ۲۵, دوشنبه

رول مرغ و سس تند گوجه






رول مرغ و سس تند گوجه

سینه  کامل مرغ 1 عدد
زرشک 50 گرم
گردو 50 گرم
جعفری ریز خرد شده 50 گرم
ادویه مرغ و پودر کاری و پودر لیمو عمانی و زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سس گوجه:

پوره گوجه فرنگی 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط و رنده شده 
آب 1/2 لیوان
پودر فلفل تند قرمز 1 قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه و پودر کاری به میزان لازم


ابتدا سینه مرغ را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . سینه مرغ را فیله کنید ( استخوانهای آنرا جدا کنید. )
حالا طبق تصویر سینه مرغ را با چاقوی تیز برش  بزنید تا پهن شود. نباید گوشت مرغ از هم جدا شود و یا پاره شود. به اندازه ایی که پهن و یکدست بشه کافیه.


وسط گوشت مرغ را با مقداری زرشک و گردو و جعفری خرد شده و ادویه و نمک و فلفل پر کنید.
مرغ را رول کنید و با نخ دورتا دور مرغ را ببندید تا موقع پخت از هم باز نشه .


اطراف رول مرغ را به ادویه ها و نمک و فلفل خوب آغشته کنید.
حالا توی یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و هر دو طرف رول را توی روغن سرخ کنید به اندازه ایی که طلایی شود.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

بعد یک لایه فویل را دو برابر اندازه سینه مرغتان برش بزنید و رول مرغ را توی فویل بگذارید.


خوب تمام درزهای فویل را ببندید. بعد فویل را توی ظرف فر گذاشته و ظرف را توی فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

در این فاصله سس گوجه را درست کنید:

پیاز رنده شده را توی مقداری روغن داغ سرخ کنید و به آن ادویه اضافه کنید و وقتی کمی طلایی شد رب گوجه را اضافه کنید یکم تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. بعد پوره گوجه فرنگی و فلفل قرمز و نمک و آب را اضافه کنید و بگذارید تا سس غلیظ بشه .

بعد از 20 دقیقه  که مرغ کاملا پخت  ... فویل را از فر درآورده و اگه دوست دارید یه مقدار روش برشته شود سر فویل را باز کنید و گریل بالای فر را روشن کنید . حالا مقداری سس گوجه توی ظرف سرو بریزید و نخهای دور رول را جدا کنید و  رول مرغ برشته شده را روی سس گوجه  قرار دهید  . نوش جان ......... pegah




۶ نظر:

  1. اووووووم ، چه شود ، چقدر هم خوشمزه ، چند وقته که تو فکرم بود رول مرغ درست کنم ، الان دیگه واقعا دلم رفففففت ، دست درد نکنه پگاه جونی :*

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. رزی تعجب کردم گفتی تا به حال درست نکردی پس واقعااا جاش تو وبلاگت خالیه ... حتمااااا حتما بدرست که خیلی عالی و خوشمزه است :**

      حذف
  2. به به. خیلی خوبه. چقدرم خوشگله.... مرسی

    پاسخحذف
  3. pegah junam chi kar kardi azizam man in moelisho hatman emtehan mikonam . merci khanumi harf nadari

    پاسخحذف