ه‍.ش. ۱۳۹۲ آذر ۱۵, جمعه

بال مرغ برشته



بال مرغ برشته

بال مرغ 500 گرم
آرد 4 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1/2 استکان 
آب پیاز  2 قاشق غذا خوری
ادویه مرغ و پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب به میزان لازم
کنجد برای تزئین

بالهای مرغ را تمیز بشویید وبه کناری بگذارید تا خشک شود. 


بعد  از قسمت داخل بال مرغ یعنی قسمتی که پوست نازک تری داره ....بوسیله چاقو مانند تصویر یه برش عمیق  ( نه به اندازه ایی که بال از پوست جدا شود . ) روی بالها ایجاد کنید.( این کار برای اینه که داخل بالها هم مزه دار شوند .)

حالا توی یه کاسه بزرگ که گنجایش بالها را داشته باشه . آرد و آبلیمو و ادویه ها و نمک و فلفل و آب پیاز را اضافه کنید و کمی هم بزنید. و بعد آب را کم کم به آرد اضافه کنید تا غلظتش به اندازه ماست بشه .


بالهای مرغ را توی مواد بگذارید و اجازه دهید به مدت 4 تا 5 ساعت یا یک شب تا صبح مزه دار شود.

حالا به دو صورت می تونید این بالها را طبخ کنید : یا اینکه مثل من توی روغن فراون سرخ کنید تا برشته شوند.

یا اینکه بالها را توی ظرف فر بچینید و کمی روغن روی بالها بریزید و بگذارید درون فر تا برشته شوند.

در آخر هم با کمی کنجد روی بالها را تزئین کنید و با سس تند فلفل نوش جان کنید.....pegah 

۲ نظر: