ه‍.ش. ۱۳۹۲ آذر ۱۳, چهارشنبه

کاسه مرنگ پر شده با کرم شکلاتی پنیری

کاسه مرنگ پر شده با کرم شکلاتی پنیری

متاسفانه این یکی از ازکارهای قدیمی منه که عکسهای مرحله به مرحله نداره ولی اگه مزه مرنگ را دوست دارید  ایده اینکه از مرنگ به عنوان کاسه استفاده کنید و توی آنرا با میوه و یا کرم و یا خامه پر کنید خیلی زیبا است فقط مرنگ در اثر پر شدن با میوه و یا کرم و .... زود نرم میشه پس بعد از پر کردنش با موادی که خیس هستند آنرا زود مصرف کنید. در غیر اینصورت کاسه های مرنگ را توی ظرف در بسته بگذارید تا در مجاورت با هوا  نرم نشه  ....از آنجایکه من شمال زندگی می کنم و هوا خیلی مرطوب است کاسه های مرنگی که درست کردم  زود نرم شد پس به این نکته مهم توجه داشته باشید ، که هوای مرطوب مرنگ را نرم می کنه .....

مواد مورد نیاز برای مرنگ:

سفیده تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 180 گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز برای کرم پنیری:

پنیر ماسکارپونه 200 گرم
پودر کاکائو 20 گرم
پودر قند 80 گرم
توت فرنگی به میزان لازم برای تزئین


ابتدا سفیده های تخم مرغ را با همزن خوب بزنید تا پف کند بعد همچنان که همزن روشن است .پودر قند و وانیل را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و بگذارید تا خوب سفیده و پودر قند با هم مخلوط شود و طوری باشد که وقتی ظرف را بر میگردانید سفیده از ظرف نریزد.

حالا فر را روی 150 درجه سانتی گراد گرم کنید .

روی یک کاغذ روغنی دایره هایی به قطر 7 سانتی متر و با فاصله از هم بکشید. 

حالا مرنگ ها را توی قیف با ماسوره ساده ریخته و تمام دایره را پر کنید ( این سطح زیر کاسه را تشکیل می ده) و بعد در گوشه های دایره مقداری از مرنگ را به وسیله قیف ماسوره دار به شکل گلوله های کشیده به سمت بالا درست کنید .(مانند تصویر) و بگذارید درون فر تا به مدت 45 دقیقه بپزد .

نکته خیلی مهم در مورد این شیرینی اینه که باید با دمای کم توی فر خشک بشه شما می تونید 30 دقیقه اول پخت را با دمای 150 درجه بپزید و بعد فر را خاموش کنید تا پایان خنک شدن فر این شیرینی توی فر بماند . وقتی درب فر را باز کردید و شیرینی ها راحت از کاغذ روغنی جدا شدند و پف خود را از دست ندادند ، یعنی پخته . در غیر اینصورت دوباره بگذارید درون فر تا پخت تکمیل شود. می تونید بعد از پخت مرنگ وقتی فر را خاموش کردید بگذارید مرنگ درون فر سرد و خشک بشه :)

برای درست کردن کرم پنیری :

پنیر خامه ایی و پودر قند و پودر کاکائو را با همزن در حد مخلوط شدن بزنید تا یکدست شود و بعد درون قیف ماسوره دار ریخته و به شکل گل توی کاسه های مرنگ را پرکنید و برای تزئین توت فرنگی را برش زده و روی مرنگ بگذارید....نوش جان.........pegah

نکته: در هنگام پخت مرنگ مواظب باشید که مرنگها نسوزند چون خیلی زود اگه حرارت فر میزان نباشه ممکن است تغییر رنگ بده.

نکته: درجه فرها با هم متفاوت است ...پس شما باید یک دمای نرمال و گرم را انتخاب کنید و حرارت نباید زیاد باشه.



۶ نظر:

  1. با کمال افتخار باید بگم که ٢ بار مرنگ رو درست کردم و خراب از آب در اومد :))))))))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای جان عاشقتم که اینقدر راستگویی..... :*****

      حذف
    2. چه کنیم دیگهههههههههههه :)))))))))))))

      حذف
  2. با کمال افتخار اعلام میدارم ، من تا حالا مرنگ درست نکرده بیدم :)))))))
    پگاه جونی عالی شده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات رزی جونم حتما امتحان کن خیلی طعم خوبی داره :**

      حذف
    2. رزی قول بده که تو هم اگه درست کردی صادقانه بگی که خوب شده یا خراب
      منو ببین :))))))))))))

      حذف