ه‍.ش. ۱۳۹۲ آذر ۲۷, چهارشنبه

سیب زمینی تند برشته


سیب زمینی تند برشته

من برای دورچین رست مرغ و سس پستو از این سیب زمینی های  تنوری و خوشمزه استفاده کردم یکی از خوبیهای این دستور اینه که نسبت به نوع سیب زمینی سرخ شده روغن کمتری مصرف میشه و سالم تر است . البته من برای مزه دار کردن سیب زمینی ها کمی   فلفل و شوید اضافه  کردم شما اگه تمایل دارید با هر سبزی خشک دیگه ایی که خوشبو است می تونید این سیب زمینی ها را درست کنید.

سیب زمینی 250 گرم
فلفل قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم
شوید 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع یا کره به میزان دلخواه

سیب زمینی ها را پوست بکنید و توی یک قابلمه آب بریزید و سیب زمینی ها را به همراه کمی نمک نیم پز کنید. ( یاتون باشه باید نیم پز بشن )

بعد سیب زمینی های  نیم پز شده را توی آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

حالا توی ظرف مخصوص فر مقدار کمی روغن ( کره ) بریزید و سیب زمینی ها را توی روغن بگذارید و یه مقدار خیلی کم هم روی سیب زمینی ها را با روغن چرب کنید. بعد کمی فلفل قرمز و نمک و شوید خشک  را هم روی سیب زمینی ها بریزید.

ظرف را توی فر گذاشته و تا زمانی که رو و زیر سیب زمینی ها برشته بشه بپزید. نوش جان ....pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر