ه‍.ش. ۱۳۹۲ دی ۱۰, سه‌شنبه

سوپ شلغم و کرفس

سوپ شلغم و کرفس

شلغم 3 عدد متوسط و نگینی خرد شده
پیاز 1 عدد متوسط و نگینی خرد شده
مغز کرفس  خرد شده 1 پیمانه 
سیب زمینی 1 عدد کوچک و ریز خرد شده
آب مرغ ( استاک مرغ )  1 لیتر
آرد 1 قاشق غذاخوری سر پر
روغن زیتون به میزان لازم
زردچوبه ( یا هر ادویه دیگه ای که تمایل دارید) به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم


مقداری روغن زیتون توی دیگ بریزید  و پیازهای ریز خرد شده را کمی توی روغن تفت دهید تا نرم شوند ( نیازی نیست زیاد سرخ کنید ) بعد شلغم های خرد شده  و مغز کرفس و سیب زمینی خرد شده را هم اضافه کنید و کمی دیگه تفت دهید .


آرد  و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفته و سبزیجات بپزه.
سوپ را توی ظرف سرو بریزید و روی آنرا با روغن زیتون تزئین کنید . نوش جان ....pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر