ه‍.ش. ۱۳۹۲ دی ۶, جمعه

هات پف مرغ

هات پف مرغ

مواد لازم برای خمیر

آب نصف لیوان 
کره 80 گرم
آرد گندم 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری

مواد داخل هات پف:

مرغ خام نگینی خرد شده 100 گرم
فلفل دلمه ایی قرمز خرد شده 2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ایی سبز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ریز خرد شده 2 عدد
ذرت 1 قاشق غذا خوری
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
زردچوبه و ادویه مرغ به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خمیر: ابتدا کره و نمک و شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید . حالا آرد را اضافه کرده و با یک قاشق چوبی مدام هم بزنید تا خمیر از قابلمه جدا شود .حالا حرارت را خاموش کنید و خمیر را به کناری بگذارید تا ولرم شود وقتی ولرم شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید .یعنی تخم مرغ اولی را اضافه کرده خوب هم بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید. حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید .بعد خمیر را درون یک قیف ماسوره دار ریخته و توی سینی فر شکوفه بزنید و بگذارید درون فر تا به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که نان ها بپزند و روی نان طلایی بشه . بماند.

در این فاصله که نانها بپزند مواد داخل هات پف را درست کنید : ابتدا پیاز ریز خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید و بعد ادویه ها را اضافه کنید و مرغ را هم بیفزاید و خوب تفت دهید تا مرغ بپزد بعد فلفل دلمه ایی ها و ذرت و گوجه فرنگی را اضافه کنید و نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بعد از 5 تا 10 دقیقه پخت از روی حرارت بردارید .
نانهای آماده شده را از فر درآورده و بگذارید کمی خنک شود و با یک چاقو سر نانها را جدا کرده و داخل نان را با مواد مرغ پر کنید و دوباره سر نان را روی آن بگذارید (مانند تصویر). و نوش جان کنید...............pegah

نکته: می توانید در دستور خمیر بجای آب از شیر هم استفاده کنید.

نکته: می توانید مواد داخل هات پف را به سلیقه خودتان تغییر دهید.

نکته: اگه به مواد میانی هات پف کمی پنیر پیتزا یا پارمزان اضافه کنید شما یک هات چیز پف خواهید داشت .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر