ه‍.ش. ۱۳۹۲ آذر ۱۹, سه‌شنبه

تارت شکلاتی انار




تارت شکلاتی انار

باید اعتراف کنم تارت بسیار خوشمزه و در عین حال ساده ایی است .....و این تارت از آن مدل تارت هاست که باید خمیرش ظرفیت حجم مایع سنگین توی تارت را داشته باشه برای همین توی دستور خمیر از تخم مرغ  استفاده شده . برای درست کردن خمیر تارت اینجا کلیک کنید.

این مقدار مواد برای پر کردن یه قالب 27 سانتی متری کافیست .

مواد لازم برای پر کردن تارت:

شکلات شیری 340 گرم ( می تونید از شکلات تلخ هم استفاده کنید. )
خامه 300 میلی لیتر یا ( 1 بسته و نصف از خامه صبحانه )
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
شکر 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

مواد برای روی فیلینگ شکلاتی:

انار دون شده 1 عدد بزرگ
آگار 1 قاشق چایخوری
آب 1 لیوان
شکر 1 قاشق غذاخوری



فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

وقتی خمیر 15 دقیقه توی یخچال استراحت کرد از یخچال درآورده و روی سطح کارتون خمیر را به اندازه قالبتون با وردنه باز کنید زیاد نازک باز نکنید به اندازه 3 تا 4 میلی متر کافیه .

 بعد با چنگال  روی تمام قسمتهای خمیر را سوراخ کنید و حتی روی دیواره های تارت هم با چنگال سوراخ کنید.( اینکار باعث میشه خمیرتون پف نکنه )

حالا قالب را توی فر بگذارید تا به مدت 20 دقیقه خمیرتون  بپزه.

در این فاصله مواد فیلینگ و یا مواد میانی تارت را درست کنید.


خامه و شکلات را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکلات حسابی حل شود ( منظور همون گاناش است )  بعد مواد شکلات را به کناری بگذارید تا  خنک بشه ... تخم مرغها و شکر و وانیل  و آرد را هم به گاناش اضافه کنید و خوب با یه چنگال هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.


تارت را از توی فر درآورده و مواد شکلاتی را روی خمیر بریزید و دوباره تارت را توی فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد و میزان پختش باید به اندازه ایی باشه که وقتی یه خلال دندان را توی مواد شکلاتی فرو می کنید تمیز بیرون بیاد.


حالا تارت شکلات را به کناری بگذارید تا سرد شود..... با سرد شدن تارت پف روی شکلات می خوابه و حالت نرمالی پیدا می کنه.

برای درست کردن آگار :
آب و پودر آگار و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بگذارید تا به مدت 5 دقیقه خوب بجوشه .
آگار را به کناری بگذارید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسه .


انارهای دون شده را روی تارت شکلات بریزید و آگار را روی انارها بریزید و بعد بگذارید درون یخچال تا خنک بشه و بعد سرو کند.نوش جان ....pegah


خوبی آگار برای این تارت اینه که تارت را خیس نمی کنه  .




۲ نظر:

  1. وای ی ی من عاشق این تارت هستم
    جدی جدی خیلی لذیذ میشه ، البته با انار امتحان نکردم ، باید امتحان کنم :)))
    یومی ی ی ی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات گیلدا جونم جات خالی واقعاااا خوشمزه بود <3

      حذف