۱۳۹۲ شهریور ۱۴, پنجشنبه

نان پر شده با خوراک میگوی تند


نان پر شده با خوراک میگوی تند

مواد لازم برای خوراک میگو :

میگو 300 گرم کوچک
فلفل دلمه ایی سبز خلال شده 1 عدد کوچک
سس تند گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه 1 قاشق مربا خوری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
سیر 4 حبه متوسط
ادویه و نمک و فلفل به میزان لازم

مواد رومال : زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری
تخم خرفه یا سیاهدانه برای تزئین.



برای تهیه خمیر اینجا کلیک کنید.

طرز تهیه خوراک میگو :

ابتدا پیازهای ریز خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود و بعد سیر و ادویه اضافه کنید و بعد میگو ها را بیفزایید کمی تفت دهید تا میگو جمع شود بعد رب گوجه و سس تند را هم اضافه کنید و در آخر هم فلفل دلمه ایی های خلال شده را بیفزایید. کمی هم بزنید و بگذارید به مدت 4 دقیقه میگو ها خوب بپزند یادتون باشه میگو زود می پزه و زیاد کردن زمان پخت میگو را ، سفت می کنه. حالا وسط نانها را با میگو پر کنید و این غذا را داغ سرو کنید نوش جان.... pegah


بعد از اینکه خمیر را تهیه کردید پف خمیر را با مشت بخوابانید و خمیر را 1 دقیقه دیگر ورز دهید و از آن گلوله هایی به اندازه 1 نارنگی بردارید و با وردنه به اندازه 2 میلیمتر باز کنید و بعد با یک چاقوی تیز آنرا به مربع 15 یا 20 سانتی متری برش دهید و بعد طبق تصاویر پیش روید:


کف سینی فر را کاغذ روغنی بندازید یا اینکه آنرا چرب کنید
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

بعد از اینکه به خمیر فرم دادید خمیر را توی سینی فر بچینید .

در یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر خوب مخلوط کنید و بوسیله برس روی نانها را رومال کنید و روی تخم مرغ را تخم خرفه یا سیاهدانه بپاشید.

روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و توی همان سینی فر 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.

بعد از گذشت زمان سینی فر را توی فر قرار دهید و بگذارید به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که روی نانها برشته شود بپزید.

نانها را از فر درآورده و با مواد میگو پر کنید .نوش جان....pegah

نکته: این غذا بسیار لذیذ و برای میز مهمانی شما بسیار شکیل است.




۲ نظر:

  1. وای ی ی عاشق اینجور چیزهای لقمه ای هستم ، میگو هم که باشه دیگه بدترررررررررر

    پاسخحذف
  2. آره گیلدا منم عاشق غذاهای دریایی ام چه تفاهمی :)

    پاسخحذف