ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۲۶, سه‌شنبه

سماق پلو با گوشت قلقلی


سماق پلو با گوشت قلقلی

گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد کوچک 
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برنج آبکش شده 3 پیمانه پلوپز
سماق به میزان لازم
ابتدا پیاز را رنده کنید و آب اضافی آنرا بگیرید و پیاز را به گوشت اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و کمی ورز دهید تا با هم خوب مخلوط بشن.
حالا از مواد گوشتی گلوله هایی به اندازه گردوی کوچک بردارید و در دست قلقلی کنید .
قلقلی ها را توی روغن داغ سرخ کنید و به کناری بگذارید.
حالا نصف برنج آبکش شده را توی دیگ بریزید و به هر اندازه که دوست دارید سماق روش بپاشید و بعد خوب سماق را با تمام برنج مخلوط کنید .
قلقلی های سرخ شده را روی برنج سماقی بچینید و بقیه برنج را هم با سماق مخلوط کنید و روی قلقلی ها بریزید .
دم کنی را روی برنج قرار دهید و بگذارید برنجتان دم بکشه و آماده سرو بشه .نوش جان.....pegah
نکته: سماق قرمز ترشی کمتری نسبت به سماق قهوه ایی داره و خوش رنگ تر از سماق قهوه ایی هم هست .
نکته: میزان سماق بسته به ذائقه ترش پسند شما داره پس میزان کم یا زیاد بودنش برای اضافه کردن به برنج دست خودتون است .

۶ نظر:

  1. barayeh kesani keh nemitoonan bernj ro abkesh konan misheh in ghazayeh khoshmazaro be berenjeh kateh dorost kard

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. با برنج کته هم میشه ولی وقتی حسابی آب به خورد برنج رفت می تونید هم سماق روی برنج بپاشید و بعد هم قلقلی ها را روی برنج بریزید تا با برنج دم بکشه . یا اینکه مثل پلو کباب بعد از اینکه پلو کته آماده شد قلقلی ها را با سماق و پلو میل کنید .

      حذف
  2. خدای من این چه جیگولو و خوشرنگ شده ، یومییییییییییی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آره گیلدا جونی اینقدر هم طعم خوبی داشت که نگو <3

      حذف
  3. خیلی عالیه چه رنگ و روی زیبایی داره،حتما درست می کنم چون عاشق سماقم کلا عاشق مواد غذایی ترشم،دستت درد نکنه هنرمند :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم زهرا جون لطف داری نوش جونت . <3

      حذف