۱۳۹۲ شهریور ۲۸, پنجشنبه

خورشت فلفل سبز



خورشت فلفل سبز

فلفل سبز 250 گرم ( نصف شیرین و نصف تند ) 
مرغ 3 تکه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی 1 لیوان
سیر 3 حبه ریز خرد شده
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
آب 1/5 تا 2 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی و زردچوبه و پودر کاری به میزان لازم

امروز یه عالمه فلفل سبز داشتم که واقعا نمی دونستم باهاش چکار کنم   تازه هم باهاشون یه ترشی تند درست کردم و بقیه فلفلها اضافه آمده بود به فکرم رسید شاید بشه باهاش یه خورشت خوشمزه درست کرد و سریع دست بکار شدم و با الهام گرفتن از دستور مرغی که همیشه می پزم بهش فقط فلفل سبز را اضافه کردم ..... همین ....و باید اعتراف کنم واقعا نه تنها من بلکه جناب همسر هم از این خورشت خوششون  آمد چون مزه واقعاااااا عالی ای داشت . شما هم تعلل نکنید و اگه فلفل سبز در دسترس دارید حتما این خورشت خوشمزه را درست کنید ... pegah

فلفل سبز را به اندازه دلخواه یا 1 بند انگشت خرد کنید ( من به صورت مورب خرد کردم )

ابتدا در یک کاسه ادویه ها و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید ( می تونید از هر ادویه 1 قاشق چایخوری بریزید. )
بعد مرغها را توی ادویه بغلطانید تا همه جای مرغ به ادویه آغشته شود.پ
یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و توی آن روغن بریزید و مرغها را توی روغن سرخ کنید .
مرغهای سرخ شده را به کناری بگذارید.
حالا توی همان روغن داغ که مرغها را سرخ کرده بودید پیاز ریز خرد شده را بریزید و بگذارید پیازها طلایی رنگ شوند .
بعد از اینکه پیاز سرخ شد سیر را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد هم رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ... کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید و در آخر هم فلفل سبزها و آب و مرغها  را اضافه کنید و نمک غذا را میزان کنید و درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا خورشت جا بیفته . بعد از آماده شدن نوش جان کنید ..... pegah
نکته: میزان تندی این غذا به فلفل سبزهایی داره که توش می ریزید پس بنا به ذائقه خودتون میزان فلفل را کم یا زیاد کنید.
نکته: این خورشت مقدار آب کمی داره .

۲ نظر: