ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۱۸, دوشنبه

جوجه کباب سماقی

جوجه کباب سماقی 

فیله مرغ مکعبی خرد شده 300 گرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سماق قرمز 3 قاشق غذاخوری ( بسته به ذائقه شما دارد)
محلول زعفران دم کشیده 1 قاشق غذا خوری
ماست 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
پیاز خلالی خرد شده 1 عدد کوچک
ابتدا همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و بعد فیله مرغ را توی مواد قرارداده و بگذارید درون یخچال تا به مدت 4 ساعت یا یک شب تا صبح بمانه و مزه دار بشه.

حالا منقل را راه بندازین و جوجه ها را کباب کنید.

 اگه هم روی منقل نمی تونید به دو صورت دیگه می تونید فیله ها را بپزید یا بگذارید روی ماهیتابه گریل و آنرا خوب گریل کنید ...یا اینکه  توی ظرف فر بچینید  و بگذارید درون فر با 180 درجه سانتی گراد گرما تا به مدت 25 تا 30 دقیقه کبابها خوب برشته بشه  اگه آبدار تر کباب را می پسندید روی ظرف فر را با فویل بپوشونید  تا به مدت 20 دقیقه بپزه و بعد فویل را برداشته و اجازه بدید جوجه ها برشته بشن  :) .نوش جان...pegah


۴ نظر:

  1. آفرین پگاه جان . واقعاً هنرمندی . یک آشپز و عکاس ماهر ، موفق باشی .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم دوست عزیزم خیلی لطف دارید .

      حذف
  2. آفرین به این همه سلیقه ، موفق باشی عزیزم . چقدر در ارایه ی دستورها خلاقیت به په چشم میخوره ، واقعاً خلاقانه ست.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنونم دوست خوبم نظر لطفتون است .

      حذف