کیک اسفنجی هل و گلاب
آرد 225 گرم ( 1و 1/2 پیمانه )
شکر 230 گرم ( 1 پیمانه )
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
هل ساییده شده 1/2 قاشق سوپ خوری
گلاب 1/2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کشیده 1/2 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین
آرد 225 گرم ( 1و 1/2 پیمانه )
شکر 230 گرم ( 1 پیمانه )
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
هل ساییده شده 1/2 قاشق سوپ خوری
گلاب 1/2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کشیده 1/2 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین
این کیک بسیار معطر است و خوشمزه است .
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
کف یک قالب مستطیلی شکل 30 * 20 را کاغذ روغنی بندازید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده ها را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
حالا روغن و هل و شیر و گلاب و زعفران را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید .
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده ها را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
حالا روغن و هل و شیر و گلاب و زعفران را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید .
در یک کاسه جدا سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کنه و اسفنجی شکل بشه .
حالا مقداری از سفیده را کم کم به زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا به خورد هم برود. یادتون باشه که دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
حالا مقداری از سفیده را کم کم به زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا به خورد هم برود. یادتون باشه که دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
در یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید و به سفیده و زرده اضافه کنید ...باز هم دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
حالا مواد آماده کیک را توی قالب چرب شده که کف آنرا با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید و روی مواد کیک را با پودر پسته تزئین کنید.
حالا مواد آماده کیک را توی قالب چرب شده که کف آنرا با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید و روی مواد کیک را با پودر پسته تزئین کنید.
این محشره .... نوش جونتون باشه 100%
پاسخحذف:-)
مرسی عاطفه عزیزم :)
حذفبه جرات بگم این از بهترین دستورهاییه که گذاشتی تا به حال
حذفخیلی خوشم اومد
عکسشم مثل همه عکسات عالیند :-)
ممنونم گلم خیلی خیلی لطف داری <3
حذفبا سلام ممنون از دستور های خوبتون میشه لطف کنید اندازه قالب رو بفرمایید ؟
پاسخحذفممنونم گلم 30*20 است .
حذفببخش عزیزم داشتم دستور رو تند مینوشتم که برم این کیک خوشمزه رو بپزم اندازه قالب رو ندیدم :) بازم ممنون
پاسخحذفممنونم فاطمه عزیز الان اضافه می کنم به متن ولی برای اطلاعتون یه قالب 20*30 مستطیلی شکل است عزیزم .
حذفعالی بود همین امشب این دستور رو دیدم و درست کردم خیلی خیلی خوب شد ممنون.اگه میشه دستور یه کیک با کرم وسط بزارید.بازم ممنونم.
پاسخحذفنوش جان چشم حتما :)
حذفممنون من درستش کردم بد نبود اسفنجی نشد گلابش به نظرم کمه اصلن حس نشد باز میزان هلش بهتر بود
پاسخحذفاحتمالا سفیده و زرده را خوب هم نزده بودید و یا بعد از مخلوط کردن سفیده به مواد کیک ، زیاد هم زدید که از حالت اسفنجی خارج شده و به نظر من میزان گلاب و هل این کیک میزون است ولی باز میتونید بنا به ذائقه اتون آنرا کم و زیاد کنید. دوستان زیادی از روی این دستور کیک درست کردند و همه راضی بودند امیدوارم دفعه بعد با رعایت نکات کیک بهتری داشته باشید. :)
حذفبازم ممنون از توضیحاتتون:)
پاسخحذفمرسی خیلی خوب و خوشمزه بود
پاسخحذفنوش جان :)
حذفپگاه جون من این کیک رو برای مهمونی که دیشب داشتم برای مهمونام پختم واقعا عااااالی بو هم عطرخوبی داشت هم طعم عالی داشت یه دنیا تشکر :***
پاسخحذفخواهش می کنم نوش جونتون :) :***
حذفسلام
پاسخحذفیه سوال
اگه قالب کیک اندازش کوچیک تر باشه در پخت کیک تاثیر خواهد گذاشت?
مثلا چقدر کوچکتر ؟؟؟ اگه یه سایز کوچکتر باشه پف کیک بیشتر میشه :)
حذفسلام من این کیکو امروز پختم و مثل همیشه دستورتون عالی بود ممنونم
پاسخحذفخواهش می کنم نوش جان :)
حذف