۱۳۹۲ شهریور ۱۴, پنجشنبه

کیک اسفنجی هل و گلاب


کیک اسفنجی هل و گلاب

آرد 225 گرم ( 1و 1/2 پیمانه )
شکر 230 گرم ( 1 پیمانه )
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
هل ساییده شده 1/2 قاشق سوپ خوری
گلاب 1/2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کشیده 1/2 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین
این کیک بسیار معطر است و خوشمزه است .

ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

کف یک قالب مستطیلی شکل 30 * 20 را کاغذ روغنی بندازید.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

زرده ها را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

حالا روغن و هل و شیر و گلاب و زعفران را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید .
در یک کاسه جدا سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کنه و اسفنجی شکل بشه .

حالا مقداری از سفیده را کم کم به زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا به خورد هم برود. یادتون باشه که دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
در یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید و به سفیده و زرده اضافه کنید ...باز هم دورانی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.

حالا مواد آماده کیک را توی قالب چرب شده که کف آنرا با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید و روی مواد کیک را با پودر پسته تزئین کنید.
کیک را توی فر بگذارید و به مدت 30 دقیقه آنرا بپزید و یا تا زمانی که روی کیک برشته شود و وقتی خلال دندان را توی کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاد در پایان هم بگذارید روی پنجره سیمی تا خنک شود و بعد برش بزنید و نوش جان کنید.....pegah



۲۱ نظر:

  1. این محشره .... نوش جونتون باشه 100%
    :-)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. به جرات بگم این از بهترین دستورهاییه که گذاشتی تا به حال
      خیلی خوشم اومد
      عکسشم مثل همه عکسات عالیند :-)

      حذف
    2. ممنونم گلم خیلی خیلی لطف داری <3

      حذف
  2. با سلام ممنون از دستور های خوبتون میشه لطف کنید اندازه قالب رو بفرمایید ؟

    پاسخحذف
  3. ببخش عزیزم داشتم دستور رو تند مینوشتم که برم این کیک خوشمزه رو بپزم اندازه قالب رو ندیدم :) بازم ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم فاطمه عزیز الان اضافه می کنم به متن ولی برای اطلاعتون یه قالب 20*30 مستطیلی شکل است عزیزم .

      حذف
  4. عالی بود همین امشب این دستور رو دیدم و درست کردم خیلی خیلی خوب شد ممنون.اگه میشه دستور یه کیک با کرم وسط بزارید.بازم ممنونم.

    پاسخحذف
  5. ممنون من درستش کردم بد نبود اسفنجی نشد گلابش به نظرم کمه اصلن حس نشد باز میزان هلش بهتر بود

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. احتمالا سفیده و زرده را خوب هم نزده بودید و یا بعد از مخلوط کردن سفیده به مواد کیک ، زیاد هم زدید که از حالت اسفنجی خارج شده و به نظر من میزان گلاب و هل این کیک میزون است ولی باز میتونید بنا به ذائقه اتون آنرا کم و زیاد کنید. دوستان زیادی از روی این دستور کیک درست کردند و همه راضی بودند امیدوارم دفعه بعد با رعایت نکات کیک بهتری داشته باشید. :)

      حذف
  6. بازم ممنون از توضیحاتتون:)

    پاسخحذف
  7. مرسی خیلی خوب و خوشمزه بود

    پاسخحذف
  8. پگاه جون من این کیک رو برای مهمونی که دیشب داشتم برای مهمونام پختم واقعا عااااالی بو هم عطرخوبی داشت هم طعم عالی داشت یه دنیا تشکر :***

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم نوش جونتون :) :***

      حذف
  9. سلام
    یه سوال
    اگه قالب کیک اندازش کوچیک تر باشه در پخت کیک تاثیر خواهد گذاشت?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مثلا چقدر کوچکتر ؟؟؟ اگه یه سایز کوچکتر باشه پف کیک بیشتر میشه :)

      حذف
  10. سلام من این کیکو امروز پختم و مثل همیشه دستورتون عالی بود ممنونم

    پاسخحذف