ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۱۶, شنبه

کیک هلو


کیک هلو (از نوع سریع و آسان )( quick mix )

آرد 185 گرم
کره خرد شده 125 گرم
شکر 165 گرم
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شیر 60 میلی لیتر
کمپوت هلو 1 قوطی
پرک بادام برای تزئین

یه توضیح کوچولو راجع به این کیکها :

کیکهای quick mix یا کیکهای سریع و آسان تنوع بسیار زیادی داره و فقط هم یه روش خاص برای تهیه آن وجود داره و آن اینه که یکجا باید همه مواد را توی ظرف همزن ریخت و با هم مخلوط کرد و بعد توی قالب بریزید و توی فر قرار دهید. نکته مهم برای این کیکها اینه که اندازه گیری باید دقیق باشه و همه مواد را به دمای محیط برسونید. و به نظر من طعم فوق العاده و روش آسان پختشون این کیکها را از بقیه کیکها متمایز می کنه...... pegah

قالب گرد و تو خالی را کمی چرب کنید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.


کره و شکر و تخم مرغ و آرد و شیر را در کاسه هم زن بریزید و با دور کند همزن آنرا هم بزنید. بعد که مواد با هم ترکیب شدند دور هم زن را زیاد کنید تا مواد فرم سفت و کرمی به خودش بگیره و بعد نیمی از مواد را توی قالب بریزید.

کمپوت هلو را توی صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و بعد روی مایه کیک که توی قالب ریخته اید بچینید و در آخر هم بقیه مواد کیک را روی هلو ها بریزید .


 و با پشت قاشق خوب روی کیک را صاف کنید. و با پرک بادام روی کیک را تزئین کنید.
کیک را توی فر بگذارید تا به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاد بپزید.نوش جان ....pegah
نکته: مایه کیک کمی سفت است و پفکی است .

نکته: این کیک را می توانید با انواع کرمهایی که قبلا آموزش دادم تزئین کنید و نوش جان کنید.







هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر