ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۱۶, شنبه

هندوانه با طعم گلاب

هندوانه با طعم گلاب

این هم یه مدل تزئین هندوانه برای مهمانی است ...pegah

هندوانه 1 عدد متوسط
گلاب 1/2 لیوان
شکر در صورتیکه هندوانه شیرین نباشه به میزان دلخواه

توی هندوانه را با اسکوپ مخصوص برش میوه به صورت توپهای کوچک برش بزنید و بعد توی هندوانه را با این توپها پر کنید و برای خوش عطر شدن هندوانه می تونید از مخلوط  گلاب و اگه هندونه شیرین نیست کمی شکر اضافه کنید به این صورت که شکر و گلاب را خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و بعد روی هندوانه بریزید. می تونید از انواع عرق های ( کاسنی / بیدمشک / شاطره/ نسترن و.... ) هم برای خوش عطر شده هندوانه استفاده کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر