۱۳۹۲ شهریور ۱۶, شنبه

بنیه میگو و سبزیجات

بنیه میگو و سبزیجات 


تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شیر 2 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
زعفران 1 قاشق چایخوری ( در صورت تمایل )
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه کاری 1 قاشق مربا خوری

میگو 20 عدد
 قارچ 6 عدد
پیاز 1 عدد حلقه ایی خرد شده
( از هر سبزیجات دیگه ایی مثل گل کلم و ... ) هم میشه استفاده کرد.
خیلی از دستورهای بنیه توش سفیده تخم مرغ و یا حتی تو بعضی از دستورها ماءالشعیر و .... داره ولی من با این مواد ساده درست می کنم و برای یادآوری باید بگم که خمیر بنیه همیشه نرم تر از خمیرهایی که مواد را کرانچی تر می کنند و به زودی دو تا دستور از این خمیرها را خواهم گذاشت....pegah

ابتدا بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید .

توی یک کاسه تخم مرغها و شیر و زعفران و نمک و فلفل و پودر کاری را اضافه کنید و آرد و بیکینگ پودر را هم بیفزاید و خوب هم بزنید تا مایه حاصل بشه که نه شل باشه نه سفت .

حالا کمر میگو ها را تمیز کنید و بشویید و بگذارید کمی خشک شوند.

اول میگو ها را توی مواد بنیه بریزید و درب ظرف را بسته بگذارید درون یخچال تا به مدت 2 ساعت بمونه و مزه دار بشه....
بعد در یک ماهیتابه عمیق کمی روغن بریزید و میگو ها را تک تک توی روغن داغ بریزید تا سرخ بشه
پیاز ها را به صورت حلقه ایی برش بزنید و قارچها را هم بشوید و خشک کنید.

بعد از اینکه میگو ها را سرخ کردید روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بعد هم برای اینکه سبزیجات را توی بنیه بزنید باید اول توی یک ظرف کمی آرد بریزید و همه طرف پیاز ها را به آرد آغشته کنید و بعد آرد اضافی آنرا بگیرید و توی مایه بنیه بزنید و توی روغن داغ سرخ کنید.

قارچها را هم همینطور اول توی آرد بزنید و بعد توی مایه بنیه زده و در روغن سرخ کنید.نوش جان.....pegah
نکته: یادتون باشه که بدون اینکه سبزیجات را توی آرد بزنید و توی مایه بنیه فرو کنید چون سبزیجات آب دارند موقع سرخ کردن مواد بنیه از روی سبزیجات جدا میشه و ظاهر خوبی پیدا نمی کنه...
  .   

۴ نظر:

  1. وای ی ی ی که چقدر دوست دارم
    این روش رو من ایران بودم درست میکردم از اون موقع که اینجا اومدم با آبجو درست میکنم
    اون هم خیلی خوب میشه

    پاسخحذف
  2. سلام پگاه جان
    من با چه ذوق و شوقی بنیه میگو درست کردم ولی اصلا خوب در نیومد :(( مواد که رو میگوها نموند - همشون به سبد سرخ کن چسبیدن- مجبور شدم با قاشق از سبد بکنمشون که بعضیاشون تیکه پاره شدن :((
    اصلا مواد به روی میگو نموند که بخواد پفی بشه یا نه!
    نمیدونم چرا ولی نشد که نشد
    * شیرین *

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام شیرین عزیزم .... من فکر می کنم دمای روغن حسابی بالا نبوده که بنیه ها را توی روغن انداختید و دفعه بعد از سبد مخصوص برای سرخ کردن استفاده نکنید توی یه دیگ کمی روغن بریزید و بنیه ها را توی آن سرخ کنید . :) امیدوارم دفعه بعد بهتر شه :)

      حذف