ه‍.ش. ۱۳۹۳ فروردین ۱۰, یکشنبه

نان پر شده با سبزیجات


 نان پر شده با سبزیجات

 مواد لازم :

خمیر  که می تونید اینجا دستورش را ببینید.

مواد لازم برای توی نان :

اسفناج آبپز شده و آب گرفته 1 پیمانه
گوجه ریز خرد شده 2 عدد متوسط
قارچ 1/2 پیمانه
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم

مواد لازم برای رومال نان :

زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری
کنجد برای تزئین

ابتدا خمیر را طبق روش گفته شده در اینجا تهیه کنید.

در فاصله ایی که خمیر استراحت می کنه مواد توی نان را درست کنید.

پیاز ریز خرد شده را توی مقدار کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود بعد ادویه  و قارچ را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب اضافی قارچ گرفته شود . حالا گوجه خرد شده و اسفناج را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید و نمک و فلفل آنرا اندازه کنید و به کناری بگذارید تا سرد شود.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد پف آنرا با مشت بخوابانید و مقدار از خمیر بردارید و به صورت مستطیل یا بیضی مانند تصویر باز کنید .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
سینی فر را چرب کنید.


حالا مانند تصویر ،  6 سانتی متر از هر طرف خمیر را با چاقو برش بزنید .

وسط خمیر را  با مواد سرد شده سبزیجات پر کنید .


و به صورت ضرب در گوشه های خمیر را روی هم بیاورید.

خمیر پر شده را توی سینی فر چرب شده بگذارید .

در یک کاسه زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

حالا روی خمیر پر شده را با تخم مرغ رومال کنید و روی آنرا با کنجد تزئین کنید .

سینی را توی فر بگذارید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که نان بپزد توی فر بماند و برای خوش رنگ شدن خمیر 5 دقیقه پایانی پخت ،  فر را خاموش کنید و گریل بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید روی نان برشته و خوش رنگ شود. نوش جان ....pegah

۴ نظر: