ه‍.ش. ۱۳۹۲ اسفند ۱۷, شنبه

شیرینی کره ای


 شیرینی کره ای

یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی که همیشه برای عید می پزم است . امیدوارم درست کنید و مثل من لذت ببرید.

مواد لازم :

آرد 250 گرم
پودر قند 80 گرم
کره 200 گرم 
تخم مرغ 1 عدد کوچک
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزئین :

شکلات سفید 100 گرم
ترافل های رنگی به میزان لازم

فر را روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید .
کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید.


کره و پودر قند را توی کاسه هم زن بریزید و خوب هم بزیند تا کرم رنگ  و لطیف شود . بعد تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ به خورد  مواد بره.


در آخر هم آرد را روی مواد الک کنید و با قاشق هم بزنید ( البته زیاد نباید هم بزنید که به روغن میفته و کیفیت شیرینی پایین میاد . )

 اگه تمایل دارید مدل کاکائویی این شیرینی را داشته باشید کافیه که مواد شیرینی را به دو قسمت تقسیم کنید و اون 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه کنید و یواش و کم هم بزنید تا یکدست بشه .
مواد شیرینی را توی قیف با ماسوره مورد نظرتون بریزید و توی سینی فر شکوفه بزنید یا مثل من به صورت حلقه ای  روی کاغذ روغنی به آن فرم دهید.
بعد روی شیرینی ها را با ترافل های رنگی تزئین کنید.حالا سینی را توی فر قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ دهد بپزید. بعد از سرد شده از روی کاغذ روغنی بردارید و توی ظرف سرو بکشید و نوش جان .... pegah
اگه تمایل دارید با شکلات ( مانند تصویر )  این شیرینی را تزئین کنید شکلات سفید را به روش بن ماری ( روی بخار آب ذوب کنید و بعد شیرینی های پخته و سرد شده را توی شکلات بزنید و بعد روش ترافل رنگی بپاشید .

نکته: این شیرینی توی ظرف در بسته ماندگاری طولانی ای دارد.

۶ نظر:

  1. هر چی کره بیشتر خوشمزه تر ، به به ، بوی خوشش تا اینجا هم اومد :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آخخخخ گفتی رزی جونم جات خالی خالی بود :*

      حذف
  2. سلام پگاه جونی
    1. کره رو از قبل بیاریم بیرون ک هم دمای محیط بشه یا نه؟
    2.با این مقدار خمیر چقدر شیرینی ب دست میاد؟
    3.میشه مواد رو نصف کنم؟ چون واسه اولین باره ک میخوام شیرینی بپزم میترسم خراب کاری بشه دست از شیرینی پزی بکشم
    ممنون میشم جواب بدی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم

      1// بله حتما کره باید به دمای محیط برسه که بتونید با هم زن خوب هم بزنید. 2// بسته به سر ماسوره ایی دارید که باهاش خمیر را روی کاغذ روغنی فرم می دید اگه ماسورزه بزرگ باشه ( مثل عکس شیرینی من ) حدود 20 تا شیرینی می ده اگه سر ماسوره کمتر باشه دو برابر :) 3// بله می تونید مواد رو نصف کنید برای تخم مرغ هم می تونید تخم مرغ را توی یک کاسه بشکنید و بعد هم بزنید و نصفشو به مواد اضافه کنید.

      حذف
    2. بازم سلام
      استاد من اين شيريني رو درست كردم ولي اوني نشد كـ بايد ميشد!!
      1.موقعي كـ كره رو گذاشتم مونده بود تو هواي آشپزخونه كره آب شده بود منم كـ عمرا كم بيارم همونو ريختم تو موادم!! وقتي هم با پودر شكر هم زدم اصلا مثل مال خودتون نشد،بيچاره مال من شل و ول بود :))
      2.موادم رو چون نصف كرده بودم نصف تخم مرغ رو ريختم نميدونم شايد زياد از حد ريختم كـ خرابكاري شد!تازه اشم 40 ثانيه همش زدم وقتي اضافه اش كردم.
      3.موقعي هم كـ مواد رو ريختم توي قيف و ميخواستم مثل خودتون فرمش بدم نميشد همش از هم جدا ميشد واسه همين شكوفه زدم!
      4.وقتي هم گذاشتمش توي فر حباب زده شد! روغن پس داد با اين كـ دقت كردم زياد همش نزدم!
      5.زير و روي شيرينيم خوب پخته شده بود ولييييييييييي از وسطش هيچي نگم سنگين ترم! زياد نپخته بود! روش داشت ميسوخت ولي امان از وسطش! درجه 160 گذاشتم زمان هم 30 دقيقه وقتي ديدم روش در حال جز زدنه برش داشتم!
      مامانم ميگفت تو شيريني نپزي برات بهتره دست ب شيريني نزن :دي بلكل نا اميد شدم :))
      بنظرتون دليل خرابكاريم چي بوده عزيزم؟!

      حذف
    3. 1// شیرینی پزی کار حساس و دقیقی هست ...کره همینکه نرم بشه و قابل هم زدن با هم زن باشه کافیه ///2......:))))

      چون کره آب شده بود تمام روغنشو پس داده بود و احتمال می دم بیش از اندازه خمیر شیرینی را هم زدید و حسابی به روغن افتاده برای همین تو فر حباب می زده بیچاره :)))) ولی امیدتونو با یه بار درست کردن از دست ندید این شیرینی را دوستان زیادی برای عید درست کردن می تونید تو قسمت هنر دوستان کارهاشونو ببینید . به هر حال امیدوارم دفعه بعد خیلی خیلی خوب بشه به شرطی که تمام نکات توی دستور را مو به مو اجرا کنید ..... موفق باشید عزیزم :)

      حذف