کوکی گره ای ایتالیایی ( Italian knot cookies fried )
این شیرینی هم خوشمزه است و هم آسون و هم بدون فر پخته میشه ......البته یه مدل دیگه از این کوکی هست که توی فر پخته میشه و دستورش کمی متفاوت تر است اگه عمری باقی بود دستورشو براتون می گذارم و مزیتش کم کالری بودن آن است :)) .. .. ولی به نظر من هر دو حالتش ( چه سرخ شده و چه توی فر پخته شده )عالی و خوشمزه است و همراه با پودر قند تزئین و سرو میشه این شیرینی ماندگاری خوبی داره و بعد از درست کردن ، آنرا توی ظرف سر بسته نگه داری کنید. ( من مواد لازم را نصف کردم برای همین 1 عدد تخم مرغ توی تصویر می بینید . )
مواد لازم :
آرد 1/2 و 2 پیمانه ( 312 گرم )
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آب 4 قاشق غذاخوری ( مقدار آب تقریبی است )
کره ذوب و سرد شده 6 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شکردانه ریز 20 گرم
مواد لازم برای تزئین :
پودر قند
آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و وسط آنرا گود کنید و کره آب شده و شکر و تخم مرغها و وانیل و بیکینگ پودر را توی آن بریزید و با دست شروع به ورز دادن کنید حالا کم کم آب را به آن اضافه کنید تا خمیر جمع بشه و به دست نچسبه . ( یادتون باشه خمیر هایی که توش کره استفاده میشه نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میفته ) اگه هنوز خمیرتان چسبناک بود کمی دیگر آرد اضافه کنید .
خمیر را توی پلاستیک فریزر بگذارید و در دمای محیط به مدت 1 ساعت بهش استراحت دهید .
بعد روی سطح کارتون را مقدار خیلی خیلی کم آرد بپاشید ( یادتون باشه اگه زیاد روی سطح کار آرد بپاشید ...آرد به خورد خمیر میره و شیرینی ها تون توی روغن که میره ترک می خوره ) حالا خمیر را روی سطح آرد پاشی با وردنه به ضخامت 2 تا 3 میلی متر باز کنید . (اگه ضخامت خمیر باز شده ... زیاد باشه وقتی توی روغن می ندازید وسطش خام می مونه و پفکی نمیشه ).
وقتی خمیر را باز کردید مانند تصویر از خمیر نوارهایی به اندازه 1 در 10 یا 12 سانتی متر ببرید و نوار ها را گره بزنید .
روغن را داغ کنید و یکی یکی شیرینی ها را توی روغن بندازید تا سرخ شه . بعداز اینکه شیرینی ها طلایی شد آنرا روی حوله آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود . بعد توی ظرف سرو بچینید و روی آنرا با پودر قند تزئین کنید. نوش جان ..... pegah
نکته : این نکته ها را یکبار براتون نوشتم از بس مهمه دوباره یادآوری می کنم .....یادتون باشه اگه زیاد روی سطح کار آرد بپاشید ...آرد زیاد به خورد خمیر میره و شیرینی ها تون توی روغن یا توی فر که میره ترک می خوره .
نکته: اگه ضخامت خمیر باز شده... زیاد باشه وقتی توی روغن می ندازید وسطش خام می مونه و پفکی نمیشه.
چقدر نازن اینا <3
پاسخحذفممنونم لیلی جون <3
حذف