ه‍.ش. ۱۳۹۲ اسفند ۱۸, یکشنبه

بیسکویت گل کره ای


 بیسکویت خشک

 مواد لازم :

آرد 200 گرم
کره 130 گرم ( به دمای محیط رسیده و نرم شده )
شکر دانه ریز 35 گرم
پودر قند 65 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

موادلازم برای تزئین :

 شکلات چیپسی به میزان لازم


فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.


ابتدا شکر و پودر قند و کره نرم شده را توی ظرف همزن بریزید و خوب هم بزنید تا نرم و لطیف و کرم رنگ شود.

تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید  و دوباره خوب هم بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد بره و یکدست شه .

حالا آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند ( یادتون باشه بسکویت و شیرینی هایی که توش از کره استفاده میشه نباید زیاد هم بخوره وگرنه به روغن میفته و کیفیتشو از دست می ده و زیادی سفت میشه ).
اگه تمایل دارید که نوع کاکائویی این بسکویت را درست کنید خمیر بیسکویت را به دو قسمت تقسیم کنید یه قسمت را ساده بگذارید و به قسمت دیگر پودر کاکائو اضافه کنید . بعد از اضافه کردن پودر کاکائو زیاد همم نزنید که به روغن بیفته .

 
حالا از مواد بیسکویت توی قیف با هر ماسوره ایی که دوست دارید بریزید و روی کاغذ روغنی  با فاصله شکوفه بزنید و وسط شکوفه ها را با یک عدد شکلات چیپسی تزئین کنید. حالا بیسکویت را توی فر گذاشته و به مدت  10 تا 15 دقیقه یا تا زمانیکه زیر آنها طلایی شود بپزید .

بعد بیسکویت ها را از فر درآروده و اجازه دهید خنک شوند بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و توی ظرف  بچینید .نوش جان ...pegah


۲ نظر:

  1. سلام وقتتون به خير
    اين بيسكوئيت رو ميشه توي مايكروفر هم درست كرد؟با چه درجه اي؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم بیشتر شیرینی ها را میشه توی مایکروفر درست کرد ولی متاسفانه من تجربه این کارو ندارم و ببخشید نمی تونم توی این زمینه کمکتون کنم :)

      حذف