بادام سوخته
این اولین باری بود که این شیرینی آسون و خوشمزه را درست می کردم و باید بگم من که زیاد اهل خوردن شیرینی نیستم .....نصف این شیرینی را به تنهایی خوردم :)))) می تونید به غیر از بادام از پسته یا گردو و یا بادام هندی و .... هم استفاده کنید ولی اصلش با بادام درختی است :)
مواد لازم:
بادام خام درختی 200 گرم
شکر 150 گرم
سینی فلزی را با روغن چرب کنید و به کناری بگذارید.
نصف شکر را توی یک تابه مناسب بریزید و آنرا روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید شکر کارامل شود . شکر را هم نزنید تابه را بچرخانید تا همه شکر تبدیل به کارامل شود .بعد نصف دیگر شکر را هم اضافه کنید و دوباره تابه را بچرخانید تا باقی شکر هم کاراملی شود . حالا بادامها را کم کم به کارامل اضافه کنید و هم بزنید . و بلافاصله توی سینی چرب شده بریزید .....اجازه دهید سرد شود و بعد بادامها را از هم جدا کنید و نوش جان کنید .
این اولین باری بود که این شیرینی آسون و خوشمزه را درست می کردم و باید بگم من که زیاد اهل خوردن شیرینی نیستم .....نصف این شیرینی را به تنهایی خوردم :)))) می تونید به غیر از بادام از پسته یا گردو و یا بادام هندی و .... هم استفاده کنید ولی اصلش با بادام درختی است :)
مواد لازم:
بادام خام درختی 200 گرم
شکر 150 گرم
سینی فلزی را با روغن چرب کنید و به کناری بگذارید.
نصف شکر را توی یک تابه مناسب بریزید و آنرا روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید شکر کارامل شود . شکر را هم نزنید تابه را بچرخانید تا همه شکر تبدیل به کارامل شود .بعد نصف دیگر شکر را هم اضافه کنید و دوباره تابه را بچرخانید تا باقی شکر هم کاراملی شود . حالا بادامها را کم کم به کارامل اضافه کنید و هم بزنید . و بلافاصله توی سینی چرب شده بریزید .....اجازه دهید سرد شود و بعد بادامها را از هم جدا کنید و نوش جان کنید .
دست گلتون درد نکنه سپاس از زحماتتون .
پاسخحذفخواهش می کنم پروین عزیزم :)
حذف