ترشی مخلوط
مواد لازم:
هویج 4 عدد بزرگ
گل کلم 1 عدد
کرفس 1 عدد متوسط
بادمجان 5 عدد
سیب زمینی یارالماسی ( در صورت تمایل و اگه درد دسترس بود. ) 300 گرم
فلفل سبز 100 گرم
سبزیهای معطر ( نعنا و ترخون و گشنیز ) به میزان لازم
تخم گشنیز و سیاهدانه به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
ادویه ها :
زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
ادویه ترشی 2 قاشق غذاخوری ( این ادویه را می تونید از سوپر مارکتهای بزرگ تهیه کنید )
نمک به میزان لازم
همه سبزیجات را بشویید و بگذارید کاملا خشک شود . بعد همه سبزیجات را به اندازه دلخواه خرد کنید من ریز خرد کردم .
توی یک کاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید
حالا ادویه ها را با هم مخلوط کنید و ادویه ها را هم روی سبزیجات ریز خرد شده بریزید و خوب مخلوط کنید .
همه مواد ترشی را توی ظرف استریل و کاملا خشک مخصوص ترشی بریزید و بعد سرکه به مواد اضافه کنید به اندازه ایی که روی مواد را بپوشاند و بعد درب ظرف را بسته و در جای خنک و دور از نور خورشید نگه داری کنید بعد از 1 یا 2 روز دوباره درب ظرف ترشی راباز کنید و کمی دیگه سرکه به آن اضافه کنید چون تو این فاصله سرکه به خورد مواد میره . بعد از 1 ماه ترشی آماده است ... نوش جان ....pegah
مواد لازم:
هویج 4 عدد بزرگ
گل کلم 1 عدد
کرفس 1 عدد متوسط
بادمجان 5 عدد
سیب زمینی یارالماسی ( در صورت تمایل و اگه درد دسترس بود. ) 300 گرم
فلفل سبز 100 گرم
سبزیهای معطر ( نعنا و ترخون و گشنیز ) به میزان لازم
تخم گشنیز و سیاهدانه به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
ادویه ها :
زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
ادویه ترشی 2 قاشق غذاخوری ( این ادویه را می تونید از سوپر مارکتهای بزرگ تهیه کنید )
نمک به میزان لازم
همه سبزیجات را بشویید و بگذارید کاملا خشک شود . بعد همه سبزیجات را به اندازه دلخواه خرد کنید من ریز خرد کردم .
توی یک کاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید
حالا ادویه ها را با هم مخلوط کنید و ادویه ها را هم روی سبزیجات ریز خرد شده بریزید و خوب مخلوط کنید .
همه مواد ترشی را توی ظرف استریل و کاملا خشک مخصوص ترشی بریزید و بعد سرکه به مواد اضافه کنید به اندازه ایی که روی مواد را بپوشاند و بعد درب ظرف را بسته و در جای خنک و دور از نور خورشید نگه داری کنید بعد از 1 یا 2 روز دوباره درب ظرف ترشی راباز کنید و کمی دیگه سرکه به آن اضافه کنید چون تو این فاصله سرکه به خورد مواد میره . بعد از 1 ماه ترشی آماده است ... نوش جان ....pegah
سلام پگاه جون از طریق فیسبوک باهاتون آشنا شدم...اومدم وبتون دیدم ساکن رشت هستید
پاسخحذفمن رشتی هستم...از اشناییت خوشحال شدم کدبانوی عزیز
این آدرس وب آشپزی منه
http://yummymummy.blogfa.com/
سلام شادی عزیز از آشنایی با شما خوشحالم منم لینکتون می کنم امیدوارم موفق باشید :)
حذفراستی با اجازه لینک کردم شما رو
پاسخحذفبا سلام. میشه مواد ترشی را به جز گل کلم مقدار جزیی پخت؟
پاسخحذفبله اینجوری ترشی زودتر آماده خوردن میشه :)
حذف