ه‍.ش. ۱۳۹۲ اسفند ۱۷, شنبه

ترافل پاستیلی


  ترافل پاستیلی

یه شیرینی راحت و با موندگاری بالا برای عید و از همه مهمتر برای دوستانی که فر ندارن می تونه یه ایده خوب باشه .... می تونید بجای پاستیل از میوه های خشک یا انواع آجیل هم استفاده کنید.

مواد لازم :

پاستیل  100 گرم ( ریز خرد شده )
بادام خام درختی 60 گرم  ( ریز خرد شده ) ( از هر نوع آجیلی دیگه ایی که دوست دارید هم می تونید استفاده کنید. )
خامه 2 قاشق غذاخوری
شکلات سفید 90 گرم
پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزئین :

پودر نارگیل به میزان لازم
کپسول  کوچک  به میزان لازم


پاستیل ها و بادمها را ریز خرد کنید.


شکلات سفید را رنده کنید و توی یک کاسه بریزید و به روش بن ماری ( روی بخار آب  ) ذوب کنید و خامه راهم به آن اضافه کنید و خوب هم بزیند تا یکدست شوند.

حالا توی یک کاسه پاستیل و بادام خرد شده را با هم مخلوط کنید و شکلات و خامه که ذوب و کمی سرد شده را به آنها اضافه کنید.


بعد هم پودر نارگیل را اضافه کنید و کمی هم بزنید ... مواد باید کمی غلیظ باشه اگه هنوز غلیظ نشده می تونید یکم دیگه پودر نارگیل اضافه کنید .

پودر نارگیل را توی یه بشقاب بزرگ بریزید .

حالا از مواد به اندازه یک قاشق مربا خوری بردارید و در دست فرم دهید و توی پودر نارگیل بغلطانید و توی کپسول های کوچک بگذارید. و بعد نوش جان کنید .... pegah

نکته: از هر نوع پاستیلی که تمایل دارید می تونید توی ترافل استفاده کنید و یا از میوه های خشک و یا میوه های گلاسه شده هم می تونید استفاده کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر