سوپ ماست ترکی ( yayla corbasi )
یکی از سوپهای بسیارخوشمزه ترکی البته متعلق به کشور ترکیه است ...که من و پسر کوچولوم عاشقش شدیم :))) امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
مواد لازم :
برنج نیم دانه محلی 1/3 پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
ماست 2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آب 4 پیمانه ( میزان آب تقریبی است )
نمک و فلفل به میزان لازم
برای تزئین :
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
کره 40 گرم (حدود 4 قاشق غذاخوری )
ابتدا برنج را خوب بشویید و به همراه آب و نمک و فلفل بگذارید بپزد تا حسابی لعاب پس بده و برنج له بشه.
ماست را توی یک کاسه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد توی ماست گلوله نشه .حالا تخم مرغ را هم به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
وقتی برنج حسابی باز شد 2 ملاقه از آب برنج داغ را توی کاسه ماست بریزد و تند و خوب هم بزنید تا تخم مرغ نبنده .
بعد هم مواد توی کاسه ماست را کم کم به دیگ برنج اضافه کنید. وخوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط و یکدست شود..
زیر حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاد . همینکه شروع به جوشیدن کرد زیر حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که کمی سوپ غلیظ بشه و بوی خامی آرد گرفته بشه بپزید . اگه در این مراحل نیاز به اضافه کردن آب بیشتر بود می تونید آب جوش به سوپ اضافه کنید.
برای تهیه نعنا داغ :
کره را توی ماهیتابه ذوب کنید و نعنا را به آن اضافه کنید و کمی که نعنا تفت خورد از روی حرارت بردارید.
معمولا بعد از تهیه نعنا داغ آنرا توی سوپ می ریزن و هم می زنن تا نعنا داغ با سوپ مخلوط شه . می تونید مثل من نعنا داغ را برای تزئین روی سوپ بریزید و بعد موقع نوش جان کردن با هم مخلوط کنید. ....pegah
نکته : در صورت تمایل می تونید از نارنج یا آب لیمو برای مزه دار کردن سوپ هم استفاده کنید که طعم سوپ را بی نظیر می کنه :)
یکی از سوپهای بسیارخوشمزه ترکی البته متعلق به کشور ترکیه است ...که من و پسر کوچولوم عاشقش شدیم :))) امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
مواد لازم :
برنج نیم دانه محلی 1/3 پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
ماست 2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آب 4 پیمانه ( میزان آب تقریبی است )
نمک و فلفل به میزان لازم
برای تزئین :
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
کره 40 گرم (حدود 4 قاشق غذاخوری )
ابتدا برنج را خوب بشویید و به همراه آب و نمک و فلفل بگذارید بپزد تا حسابی لعاب پس بده و برنج له بشه.
ماست را توی یک کاسه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد توی ماست گلوله نشه .حالا تخم مرغ را هم به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
وقتی برنج حسابی باز شد 2 ملاقه از آب برنج داغ را توی کاسه ماست بریزد و تند و خوب هم بزنید تا تخم مرغ نبنده .
بعد هم مواد توی کاسه ماست را کم کم به دیگ برنج اضافه کنید. وخوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط و یکدست شود..
زیر حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاد . همینکه شروع به جوشیدن کرد زیر حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که کمی سوپ غلیظ بشه و بوی خامی آرد گرفته بشه بپزید . اگه در این مراحل نیاز به اضافه کردن آب بیشتر بود می تونید آب جوش به سوپ اضافه کنید.
برای تهیه نعنا داغ :
کره را توی ماهیتابه ذوب کنید و نعنا را به آن اضافه کنید و کمی که نعنا تفت خورد از روی حرارت بردارید.
معمولا بعد از تهیه نعنا داغ آنرا توی سوپ می ریزن و هم می زنن تا نعنا داغ با سوپ مخلوط شه . می تونید مثل من نعنا داغ را برای تزئین روی سوپ بریزید و بعد موقع نوش جان کردن با هم مخلوط کنید. ....pegah
نکته : در صورت تمایل می تونید از نارنج یا آب لیمو برای مزه دار کردن سوپ هم استفاده کنید که طعم سوپ را بی نظیر می کنه :)
سلام دوست عزیزم
پاسخحذفممنون بابت این وبلاگ خوشمزتون. تازه پیداتون کردم حالا حالا ولتون نمی کنم. خیلی وقت بود دنبال این دستور بودم. بازم ممنون . البته بگم من اهل رشتما
سلام دوست عزیزم ..... خوش آمدید........ منم رشت زندگی می کنم :)
حذف