کبه برنج
کبه در واقع یه غذای عربی است که به مدل و طعمهای بسیار متفاوتی درست میشه .
برنج 3 پیمانه پلوپز
آرد سیب زمینی 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه گوشت به میزان لازم
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم
ابتدا برنج را به صورت کته با مقداری آب و زرد چوبه و نمک و روغن بگذارید بپزد .
حالا در یک ماهیتابه پیاز نگینی خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود و بعد به آن ادویه و زردچوبه بزنید کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و رب گوجه را هم اضافه کنید ودر پایان جعفری را به مواد گوشتی بیفزایید. زیر شعله را خاموش کنید تا مواد کمی سرد شود.
برنج سرد شده و پخته را در دستگاه غذا ساز بریزید و با یک عدد تخم مرغ و و آرد سیب زمینی خوب مخلوط کنید. یک خمیر تقریبا چسبناک بدست می آید.
حالا دست خود را با آب تر کنید و از خمیر برنج کمی برداشته در دست پهن کنید و روی آن کمی از مواد گوشتی بیزید و دو سر خمیر را روی هم آورده و در دست فرم دهید و اول توی تخم مرغ زده شده و بعد توی آرد بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.نوش جان.................pegah
نکته : فرم دادن خمیر در دست ممکن است کمی سخت باشه و با کمی تمرین زود در این کار مهارت لازم را کسب می کنید.
نکته: در صورتیکه می خواهید این کبه مانند کرانچی ترد شود به آن تخم مرغ و آرد سیب زمینی اضافه نکنید و در تخم مرغ و آرد نغلطانید .
کبه در واقع یه غذای عربی است که به مدل و طعمهای بسیار متفاوتی درست میشه .
برنج 3 پیمانه پلوپز
آرد سیب زمینی 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه گوشت به میزان لازم
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم
ابتدا برنج را به صورت کته با مقداری آب و زرد چوبه و نمک و روغن بگذارید بپزد .
حالا در یک ماهیتابه پیاز نگینی خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود و بعد به آن ادویه و زردچوبه بزنید کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و رب گوجه را هم اضافه کنید ودر پایان جعفری را به مواد گوشتی بیفزایید. زیر شعله را خاموش کنید تا مواد کمی سرد شود.
برنج سرد شده و پخته را در دستگاه غذا ساز بریزید و با یک عدد تخم مرغ و و آرد سیب زمینی خوب مخلوط کنید. یک خمیر تقریبا چسبناک بدست می آید.
حالا دست خود را با آب تر کنید و از خمیر برنج کمی برداشته در دست پهن کنید و روی آن کمی از مواد گوشتی بیزید و دو سر خمیر را روی هم آورده و در دست فرم دهید و اول توی تخم مرغ زده شده و بعد توی آرد بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.نوش جان.................pegah
نکته : فرم دادن خمیر در دست ممکن است کمی سخت باشه و با کمی تمرین زود در این کار مهارت لازم را کسب می کنید.
نکته: در صورتیکه می خواهید این کبه مانند کرانچی ترد شود به آن تخم مرغ و آرد سیب زمینی اضافه نکنید و در تخم مرغ و آرد نغلطانید .
dar che ardi beghaltanim?
پاسخحذفدر آرد گندم معمولی
حذفمرسی از یاد آوری غذایی که مادر مرحومم برام میپخت و اینکه دستور پختش رو آموزش دادی پگاه جان.
پاسخحذفدوستای آلمانیم عاشق این غذا شدند.
خواهش می کنم نوش جان
حذفپگاه جان آرد سیب زمینی چه آریه ؟
پاسخحذفدر واقع یه جور نشاسته سیب زمینی است اگه در دسترس ندارید می تونید از پودر نان استفاده کنید.
حذف