شیرینی ناپلئونی با خمیر آماده
خمیر هزارلا یا میلفوی یا puff pastry یک بسته یا 500 گرم
خامه فرم گرفته 250 گرم ( روش تهیه آن در پست قبلی می باشد)
گردو یا پسته خرد شده به میزان لازم
ابتدا فر را روی درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر هزار لا را به شکل مربع هایی به اندازه دلخواهتان برش بزنید و در یک سینی مخصوص فر بچینید و درون فر به مدت 8 دقیقه بگذارید بعد از 8 دقیقه درجه فر را به 180 درجه سانتی گراد پایین آورده و بگذارید به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خمیر پخته شود درون فر بماند .
در این فاصله که خمیر در فر است شما خامه فرم گرفته را آماده کنید. (به روشهایی که قبلا گفته شده در این پیج ).
بعد از آماده شدن خمیر آنرا از فر درآورده و بگذارید تا خنک شود .اگر پف و ارتفاع شیرینی پخته شده زیاد بود آنها را از وسط نصف کنید و لای خمیر ها را با خامه فرم گرفته و کمی گردو یا پسته خرد شده پرکنید و لایه بعدی شیرینی را روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا از ارتفاع زیاد شیرینی کمی کاسته شود .و معمولا این شیرینی را به صورت مربع سرو می کنن ولی من مربع ها را از وسط برش زدم و بصورت مثلثی سرو می کنم .برای پایان کار می توانید از خرده های شیرینی برای تزئین روی شیرینی ناپلئونی استفاده کنید ....نوش جان.............pegah
نکته: از کرمهای متفاوتی می توان برای پر کردن وسط شیرینی استفاده کرد که من یکی از این کرم ها را براتون می نویسم.
_ کرم وانیلی: شیر 250 میلی لیتر * آرد ذرت 25 گرم * زرده تخم مرغ 1 عدد * کره 20 گرم * شکر 50 گرم * وانیل 8/1 ق.چ
آرد ذرت وشکر و وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده یک چهارم از شیر را داخل آن ریخته و باقی مانده شیر را بجوشانید و به مواد قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید کرم را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. از روی حرارت برداشته و زمانی که خنک شد استفاده کنید.
خمیر هزارلا یا میلفوی یا puff pastry یک بسته یا 500 گرم
خامه فرم گرفته 250 گرم ( روش تهیه آن در پست قبلی می باشد)
گردو یا پسته خرد شده به میزان لازم
ابتدا فر را روی درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر هزار لا را به شکل مربع هایی به اندازه دلخواهتان برش بزنید و در یک سینی مخصوص فر بچینید و درون فر به مدت 8 دقیقه بگذارید بعد از 8 دقیقه درجه فر را به 180 درجه سانتی گراد پایین آورده و بگذارید به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خمیر پخته شود درون فر بماند .
در این فاصله که خمیر در فر است شما خامه فرم گرفته را آماده کنید. (به روشهایی که قبلا گفته شده در این پیج ).
بعد از آماده شدن خمیر آنرا از فر درآورده و بگذارید تا خنک شود .اگر پف و ارتفاع شیرینی پخته شده زیاد بود آنها را از وسط نصف کنید و لای خمیر ها را با خامه فرم گرفته و کمی گردو یا پسته خرد شده پرکنید و لایه بعدی شیرینی را روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا از ارتفاع زیاد شیرینی کمی کاسته شود .و معمولا این شیرینی را به صورت مربع سرو می کنن ولی من مربع ها را از وسط برش زدم و بصورت مثلثی سرو می کنم .برای پایان کار می توانید از خرده های شیرینی برای تزئین روی شیرینی ناپلئونی استفاده کنید ....نوش جان.............pegah
نکته: از کرمهای متفاوتی می توان برای پر کردن وسط شیرینی استفاده کرد که من یکی از این کرم ها را براتون می نویسم.
_ کرم وانیلی: شیر 250 میلی لیتر * آرد ذرت 25 گرم * زرده تخم مرغ 1 عدد * کره 20 گرم * شکر 50 گرم * وانیل 8/1 ق.چ
آرد ذرت وشکر و وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده یک چهارم از شیر را داخل آن ریخته و باقی مانده شیر را بجوشانید و به مواد قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید کرم را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. از روی حرارت برداشته و زمانی که خنک شد استفاده کنید.
سلام
پاسخحذفاز این خمیرها های آماده رو از کجا می تونم بخرم؟ من اینجاها ندیدم.
زهرا جون شما کجا زندگی می کنید اگه ایران هستید از لوازم قنادی فروشی می تونید تهیه کنید.
حذفsalam man sharjee zendegiii mikonammm misheee begin man khamireshoo az koja tahiee konammm...mamnoon
پاسخحذفسلام دوست عزیز شرمنده من ایران زندگی می کنم فقط شاید سوپرمارکتهای خیلی بزرگ این خمیر را داشته باشند :)
پاسخحذفkhanomhai ke karj az iran hastan , in khamiro hame market ha to ghesmate pizza ya keikha shon daran
پاسخحذف