۱۳۹۲ مرداد ۲۷, یکشنبه

دسر هلو و سس توت فرنگی




دسر هلو و سس توت فرنگی
هلو 2 عدد
آب 3/4 پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل 1/3 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه 1/2 قاشق چایخوری
بستنی وانیلی 2 اسکوپ برای هر نفر
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
توت فرنگی تازه 2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
شکر 4 قاشق غذاخوری
ابتدا شکر را همراه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد و شکر حل بشه .
در این فاصله هلو ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هسته آنرا خارج کنید.
وقتی آب و شکر به مدت  5 تا 10 دقیقه با حرارت ملایم جوشید اول وانیل و بعد آبلیموی تازه را به آن اضافه کنید.
الان وقت اضافه کردن هلوها به شربت است . هلو ها را اضافه کنید و هر طرف را به مدت 8 دقیقه بپزید تا هلوها کاملا نرم شوند. 
وقتی هلو ها نرم شدند هلو را از شربت داغ خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود و بعد پوست آنرا جدا کنید .
برای درست کردن سس توت فرنگی :
توت فرنگی را توی مخلوط کن ریخته و با کمی شکر و آب حسابی مخلوط کنید تا یک آب توت فرنگی شیرین بدست بیاد.
حالا در ظرف سرو  1 عدد هلو بگذارید و 2 اسکوپ بستنی وانیلی را کنار آن بگذارید و روی هلو و بستنی را با سس توت فرنگی و شربت قوام آمده باقیمانده از پخت هلو تزئین کنید و بعد نوش جان کنید..... pegah
نکته: این یه دسر ابتکاری است شما می تونید با این دستورالعمل هر مدل دسری که دوست دارید با انواع میوه ها.... یا سسی از انواع میوه ها تهیه کنید و نوش جان کنید . :)




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر