مربای زغال اخته
زغال اخته 500 گرم
شکر 1 کیلو
آب 4 قاشق غذاخوری
ابتدا زغال اخته ها را بشویید.
حالا توی یک کاسه یک لایه زغال اخته بریزید و یک لایه روش را با شکر بپوشانید و اینکارو تا انتها ادامه بدهید.
بعد بگذارید توی یخچال تا به مدت 3 تا 4 ساعت بماند.
حالا از یخچال درآورده توی ظرف لعابی یا تفلون بریزید و بگذارید روی حرارت و آب را اضافه کنید تا شکر شروع به حل شدن کنه ...
بعد زیر حرارت را کم کنید تا مربا قوام لازم را پیدا کنه بعد از اینکه مربا قوام پیدا کرد اجازه دهید توی همان ظرف لعابی سرد بشه و در آخر هم توی یک شیشه تمیز و خشک بریزید و بگذارید توی یخچال . نوش جان ....pegah
نکته: برای اینکه ببینید مربای شما قوام لازم را پیدا کرده یک لیوان آب سرد کنار دستتون بگذارید و هر بار کمی ازشربت مربا را توی آب بریزید اگه شربت غلیظ بود و به ته لیوان رفت یعنی مربای شما آماده است ولی اگه شربت توی آب حل شد باید هنوز روی حرارت بمونه تا قوام پیدا کنه .
نکته:از آنجایی که زغال اخته خودش ترش است نیازی نیست بهش جوهر لیمو یا آب لیمو اضافه کنید .
نکته: من برای اینکه مزه اصلی زغال اخته از بین نره از طعم دهنده هایی مثل هل و گلاب و .... استفاده نکردم ....
نکته: اگه خیلی مربا بجوشه هم زغال اخته ها له میشن و هم آب مربا تیره میشه ... پس اگه همچنان مدت طولانی ایی برای قوام آمدن مربا مانده و زغال اخته ها پخته اند می تونید اخته ها را از توی مربا درآورده و بگذارید شربت بجوشد تا به قوام لازم برسه .
زغال اخته 500 گرم
شکر 1 کیلو
آب 4 قاشق غذاخوری
ابتدا زغال اخته ها را بشویید.
حالا توی یک کاسه یک لایه زغال اخته بریزید و یک لایه روش را با شکر بپوشانید و اینکارو تا انتها ادامه بدهید.
بعد بگذارید توی یخچال تا به مدت 3 تا 4 ساعت بماند.
حالا از یخچال درآورده توی ظرف لعابی یا تفلون بریزید و بگذارید روی حرارت و آب را اضافه کنید تا شکر شروع به حل شدن کنه ...
بعد زیر حرارت را کم کنید تا مربا قوام لازم را پیدا کنه بعد از اینکه مربا قوام پیدا کرد اجازه دهید توی همان ظرف لعابی سرد بشه و در آخر هم توی یک شیشه تمیز و خشک بریزید و بگذارید توی یخچال . نوش جان ....pegah
نکته: برای اینکه ببینید مربای شما قوام لازم را پیدا کرده یک لیوان آب سرد کنار دستتون بگذارید و هر بار کمی ازشربت مربا را توی آب بریزید اگه شربت غلیظ بود و به ته لیوان رفت یعنی مربای شما آماده است ولی اگه شربت توی آب حل شد باید هنوز روی حرارت بمونه تا قوام پیدا کنه .
نکته:از آنجایی که زغال اخته خودش ترش است نیازی نیست بهش جوهر لیمو یا آب لیمو اضافه کنید .
نکته: من برای اینکه مزه اصلی زغال اخته از بین نره از طعم دهنده هایی مثل هل و گلاب و .... استفاده نکردم ....
نکته: اگه خیلی مربا بجوشه هم زغال اخته ها له میشن و هم آب مربا تیره میشه ... پس اگه همچنان مدت طولانی ایی برای قوام آمدن مربا مانده و زغال اخته ها پخته اند می تونید اخته ها را از توی مربا درآورده و بگذارید شربت بجوشد تا به قوام لازم برسه .
عالی بود مرسی
پاسخحذفخواهش می کنم
حذفاز اينكه لطف كرديد طريقه درست كردن مرباي توت فرنگي را گفتيد بسيار ممنونم
پاسخحذف