استیک مرغ با سس قارچ و سیب زمینی تنوری
سینه مرغ 2 تکه بدون پوست
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
لیمو ترش تازه 1 عدد
مواد لازم سس قارچ:
قارچ 200 گرم ورقه شده
آرد ذرت 1 قاشق مربا خوری
شیر 1 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم سیب زمینی تنوری:
سیب زمینی بزرگ 2 عدد
شوید خشک 1 تا 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون نصف استکان
کره 30 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ 2 تکه بدون پوست
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
لیمو ترش تازه 1 عدد
مواد لازم سس قارچ:
قارچ 200 گرم ورقه شده
آرد ذرت 1 قاشق مربا خوری
شیر 1 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم سیب زمینی تنوری:
سیب زمینی بزرگ 2 عدد
شوید خشک 1 تا 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون نصف استکان
کره 30 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا یک دیگ را با مقدار آب پر کنید و بگذارید روی حرارت تا آب به جوش بیاید . سیب زمینی ها را پوست کنده و خیلی درشت به اندازه 4 سانتی متری خرد کنید و توی دیگ آب جوش بریزید و وقتی نیم پز شد آنرا آبکش کنید ( نباید سیب زمینی را زیاد پخت) . حالا توی یک ماهیتابه ،روغن زیتون ریخته و شوید و پودر سیر و کره را هم اضافه کنید و بگذارید تا کره آب شود بعد از روی حرارت برداشته و سیب زمینی ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام قسمتهای سیب زمینی به شوید و پودر سیر آغشته شود . و این مواد را توی ظرف فر بریزید و بگذارید درون فر 200 درجه سانتی گراد تا به مدت 30 دقیقه کاملا برشته شود و بپزد .حالا سینه مرغ را روی تخته بگذارید .
رو و زیر آنرا اول آب لیمو ترش بریزید و بعد با نمک و فلفل مزه دار کنید و یک پلاستیک فریزر روی آن قرار داده و با بیفتک کوب روی آنرا بکوبید تا کمی سینه مرغ پهن و نمک و فلفل به خورد مرغ برود.
بعد روی تابه گریل دو طرف مرغ را سرخ کنید .( من استیک را کاملا برشته دوست دارم و مدت زمان بیشتری برای پختن و برشته شدن به مرغ اختصاص دادم ...شما در صورتیکه استیک را آبدار دوست دارید برای هر طرف 5 تا 8 دقیقه زمان لازم است تا آبدار شود.)
برای سس قارچ:
قارچهای برش خورده را توی مقداری روغن تفت دهید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد توی همان روغن آرد ذرت را ریخته و خوب تفت دهید و کم کم شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و نمک و فلفل سس را اندازه کنید. در صورتیکه خیلی غلیظ شد مقدار شیر را افزایش دهید تا سس روان و غلیظی بدست آید.
حالا استیک مرغ را توی ظرف بکشید و روی آنرا با سس قارچ و سیب زمینی تنوری تزئین کنید نوش جان......pegah
نکته: سینه مرغ بسیار ظریف است . نباید خیلی محکم آنرا کوبید چون بافت آن از هم جدا میشود .
bayad kheili khoshmaze bashe ,merc.man taghriban har roz to pagetonam .:)
پاسخحذفبله دوست عزیز ....ممنونم به من سر می زنید امیدوارم شاد باشید :)
حذفخیلی خوشگل و شیکه ، ممنونم دوست عزیز.
پاسخحذفممنونم عزیزم :)
حذف