۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

تاس کباب مرغ



تاس کباب مرغ

مرغ 4 تکه
پیاز حلقه ایی خرد شده 1 عدد بزرگ
سیب زمینی حلقه ایی خرد شده 1عدد متوسط
گوجه حلقه ایی خرد شده 1 عدد بزرگ
هویج مورب خرد شده 1 عدد متوسط
زردچوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
آب 2 لیوان (میزان آب این غذا باید کم باشه)

ابتدا ته دیگ یا ماهیتابه دیواره بلند 3 تا 4 برش از پیاز بچینید بعد مرغها را روی پیاز بچینید و روی مرغها را با ادویه مرغ و فلفل و پودر لیمو عمانی و زرد چوبه و نمک بپوشانید و بقیه پیاز حلقه شده را روی مرغ قرار دهید ( با این کار بوی بد مرغ هنگام پخت گرفته می شود.) بعد سیب زمینی و هویج و در آخر گوجه فرنگی را روی مرغ بچینید و مقدار رب ذکر شده را به دو صورت می توان به غذا اضافه کرد 1) رب را در کمی روغن تفت دهید بعد کمی آب به آن اضافه کنید و به مرغ اضافه کنید. یا 2) رب گوجه را بصورت خام با مقداری آب جوش مخلوط کنید و روی مرغ ها بریزید. البته من از روش دوم استفاده می کنم چون من کلا این غذا را بدون روغن می پزم و روغنی که روی غذا می بینید از مرغ است. بعد از اینکه رب و آب را اضافه کردید روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوش بیاید و بعد از جوش آمدن زیر غذا را کم کنید تا آرام آرام بپزد . نوش جان...................................pegah

نکته: در صورت تمایل می توان بادمجان حلقه شده هم به این غذا اضافه کرد.
نکته: در صورت نداشتن پودر لیمو عمانی از آبلیمو و آب نارنج هم میشه استفاده کرد فقط 5 دقیقه مانده به پایان پخت آبلیمو و آب نارنج را اضافه کنید تا طعم دلپذیری داشته باشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر