خوراک بیف
فیله گوشت گوساله بصورت خلال 300 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز خلال شده 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ایی قرمز خلال شده 1 عدد کوچک
فلفل دلمه ایی سبز 1 عدد کوچک
گوجه فرنگی خلال شده 1 عدد کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست 2 قاشق غذا خوری
ادویه گوشت 1 قاشق مربا خوری
فلفل قرمز به میزان لازم
ابتدا فیله ها را با فلفل سیاه و ماست و ادویه گوشت مخلوط کنید و در یخچال به مدت 8 ساعت یا یک شبانه روز بگذارید تا طعم دار و نرم شود.
حالا ماهیتابه چدنی را روی حرارت زیاد گرم کنیدو فیله را با احتیاط توی ماهیتابه بریزید (امکان زبانه کشیدن آتش) گوشت را با حرارت زیاد تفت دهید تا آب نیندازد. وقتی گوشت سرخ شد پیاز را توی تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود بعد فلفل دلمه ایی ها را اضافه کنید و در آخر گوجه فرنگی را هم بیفزایید کمی تفت دهید و نمک و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. بعد از آماده شدن در ظرف بکشید و با برنج یا نان نوش جان کنید....pegah
نکته: سبزیجات را نباید زیاد سرخ کرد.
فیله گوشت گوساله بصورت خلال 300 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز خلال شده 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ایی قرمز خلال شده 1 عدد کوچک
فلفل دلمه ایی سبز 1 عدد کوچک
گوجه فرنگی خلال شده 1 عدد کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست 2 قاشق غذا خوری
ادویه گوشت 1 قاشق مربا خوری
فلفل قرمز به میزان لازم
ابتدا فیله ها را با فلفل سیاه و ماست و ادویه گوشت مخلوط کنید و در یخچال به مدت 8 ساعت یا یک شبانه روز بگذارید تا طعم دار و نرم شود.
حالا ماهیتابه چدنی را روی حرارت زیاد گرم کنیدو فیله را با احتیاط توی ماهیتابه بریزید (امکان زبانه کشیدن آتش) گوشت را با حرارت زیاد تفت دهید تا آب نیندازد. وقتی گوشت سرخ شد پیاز را توی تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود بعد فلفل دلمه ایی ها را اضافه کنید و در آخر گوجه فرنگی را هم بیفزایید کمی تفت دهید و نمک و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. بعد از آماده شدن در ظرف بکشید و با برنج یا نان نوش جان کنید....pegah
نکته: سبزیجات را نباید زیاد سرخ کرد.
نکته: این غذا باید تند باشد.
گوشت را با روغن سرخ شدیا...
پاسخحذف