خورشت کاری مرغ قرمز
چند وقت پیش دستور یه کاری خوشمزه دیگه را گذاشته بود که می تونید اینجا دستورش را ببینید. خورشت کاری انواع مختلفی داره و به رنگهای متفاوتی هم درست میشه دستور زیر هم یک مدل از انواع کاری است .
مرغ خام 400 گرم
ماست 1 لیوان ( بهتر است ترش باشه )
فلفل سبز تند 2 عدد
پیاز1 عدد متوسط و ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
سیر 2 حبه متوسط و له شده
زنجفیل تازه 1 قاشق چایخوری له شده ( می توانید از پودر زنجفیل خشک هم استفاده کنید. )
ادویه کاری 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
ادویه مرغ و زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری ( در صورت در دسترس نبودن این ادویه می توانید آنرا حذف کنید . )
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق چایخوری
آب 1 لیوان
ابتدا مرغ را به قطعات کوچکتر3 یا 4 سانتی متری تقسیم کنید.
حالا پیاز ریز خرد شده را توی روغن داغ بریزید و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود بعد پودر کاری و زردچوبه و و ادویه مرغ و ادویه گرام ماسالا را هم اضافه کنید و کمی در روغن تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود و سیر له شده و زنجفیل را هم اضافه کنید.
بعد تکه های مرغ را به ادویه و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ مرغ عوض شود.
ماست را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود .
حالا رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل قرمز را هم بیفزایید و خوب هم بزنید و ماست را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. تا ماست با همه مواد خوب مخلوط شود .
آب و فلفل سبز های تند را هم به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و بگذارید با حرارت کم خورشت شما جا بیفته .
وقتی خورشت آبش کم شد و جا افتاد آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه دیگر بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید. و با برنج یا نان سرو کنید . نوش جان ......pegah
نکته: در صورتیکه ادویه کاری قرمز دارید می توانید بجای پودر کاری از این ادویه استفاده کنید.
نکته: در صورتیکه ماست را هم بزنید و کم کم به خورشت اضافه کنید ماست نمی بره .
نکته: این غذا باید خیلی تند باشه در صورتیکه غذای تند دوست ندارید فلفل ها را از دستور حذف کنید.
نکته: ادویه مرغ را می توانید از سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنید و در غیر اینصورت می توانید از تخم گشنیز آسیاب شده و زیره سبز و میخک استفاده کنید.
چند وقت پیش دستور یه کاری خوشمزه دیگه را گذاشته بود که می تونید اینجا دستورش را ببینید. خورشت کاری انواع مختلفی داره و به رنگهای متفاوتی هم درست میشه دستور زیر هم یک مدل از انواع کاری است .
مرغ خام 400 گرم
ماست 1 لیوان ( بهتر است ترش باشه )
فلفل سبز تند 2 عدد
پیاز1 عدد متوسط و ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
سیر 2 حبه متوسط و له شده
زنجفیل تازه 1 قاشق چایخوری له شده ( می توانید از پودر زنجفیل خشک هم استفاده کنید. )
ادویه کاری 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
ادویه مرغ و زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری ( در صورت در دسترس نبودن این ادویه می توانید آنرا حذف کنید . )
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق چایخوری
آب 1 لیوان
ابتدا مرغ را به قطعات کوچکتر3 یا 4 سانتی متری تقسیم کنید.
حالا پیاز ریز خرد شده را توی روغن داغ بریزید و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود بعد پودر کاری و زردچوبه و و ادویه مرغ و ادویه گرام ماسالا را هم اضافه کنید و کمی در روغن تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود و سیر له شده و زنجفیل را هم اضافه کنید.
بعد تکه های مرغ را به ادویه و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ مرغ عوض شود.
ماست را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود .
حالا رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل قرمز را هم بیفزایید و خوب هم بزنید و ماست را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. تا ماست با همه مواد خوب مخلوط شود .
آب و فلفل سبز های تند را هم به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و بگذارید با حرارت کم خورشت شما جا بیفته .
وقتی خورشت آبش کم شد و جا افتاد آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه دیگر بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید. و با برنج یا نان سرو کنید . نوش جان ......pegah
نکته: در صورتیکه ادویه کاری قرمز دارید می توانید بجای پودر کاری از این ادویه استفاده کنید.
نکته: در صورتیکه ماست را هم بزنید و کم کم به خورشت اضافه کنید ماست نمی بره .
نکته: این غذا باید خیلی تند باشه در صورتیکه غذای تند دوست ندارید فلفل ها را از دستور حذف کنید.
نکته: ادویه مرغ را می توانید از سوپرمارکتهای بزرگ تهیه کنید و در غیر اینصورت می توانید از تخم گشنیز آسیاب شده و زیره سبز و میخک استفاده کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر