ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۹, چهارشنبه

سیر قلیه ( غذای خوشمزه گیلانی)

سیر قلیه

برگ سیر 200 گرم به اندازه 0/5 سانتی متر خرد شده
لپه پخته شده 100 گرم ( نصف پیمانه )
گوشت مرغ یا اردک 4 تکه
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
آبغوره یا آب انار یا آبلیمو به میزان لازم
آب 2 لیوان
تخم مرغ 2 عدد

ابتدا مرغ را همراه با زردچوبه و نمک و فلفل بگذارید آبپز بشه . و بعد لپه های پخته شده را اضافه کنید و بگذارید تا آب خورشت به اندازه 1 لیوان برسه ( اندازه آب خورشت باید کم باشه ).

برگ سیرهای خرد شده را توی کمی روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود مواظب باشید زیاد حرارت نبینند چون برگ سیر زود می سوزه....

بعد تخم مرغها را در یک کاسه جدا هم بزنید و به برگ سیرها اضافه کنید و خوب با برگ سیر هم بزنید تا به گلوله های کوچکی تبدیل شوند.

حالا این برگ سیر را به خورشت اضافه کنید و بگذارید تا به حرارت کم به مدت 30 دقیقه خورشت جا بیفته و 5 دقیقه پایانی هم بسته به ذائقه تان چاشنی ترش را به غذا اضافه کنید .نوش جان کنید.... pegah

نکته: در اصل این غذا پیاز نداره ولی اگه تمایل دارید می توانید 1 عدد پیاز را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید و بهد مرغ و زردچوبه و آب اضافه کنید و بپزید.همراه با مرغ بپزید.

نکته: می توانید لپه خام را از اول به همراه مرغ بپزید و بعد بقیه مراحل پخت را تکمیل کنید.

نکته: بعضی ها این خورشت را خشک و بعضی مانند من آبدار درست می کنند.

نکته: می توانید تخم مرغ ها را توی خورشت ، هم بریزید و خوب هم بزنید تا ببنده .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر