ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۹, چهارشنبه

کتلت اسفناج


کتلت اسفناج


اسفناج خام 300 گرم خرد شده
گوشت چرخکرده 200 گرم
سیب زمینی 1 عدد متوسط و ریز رنده شده
پیاز 1 عدد کوچک
تخم مرغ 2 تا 3 عدد
آرد نان ( در صورت نیاز)
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه به میزان لازم


همه مواد بالا بجز آرد نان را با هم خوب مخلوط کنید . اگه مواد کتلت شل بود به آن کمی آرد نان اضافه کنید .

حالا به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و در دست فرم دهید و توی روغن با حرارت کم سرخ کنید. چون اگه حرارت زیاد باشه اسفناج زود میسوزه و توی کتلت خام می مونه . نوش جان ....pegah

نکته: می توانید بعد از اینکه کتلت ها را سرخ کردید . مقداری رب گوجه را توی ماهیتابه تفت دهید و کمی آب اضافه کنید و کتلت ها را توی سس بگذارید و بعد نوش جان کنید.

۲ نظر: