ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۹, چهارشنبه

دمی گوشت و عدس

دمی گوشت و عدس

گوشت قیمه ایی خرد شده 200 گرم
برنج 3 پیمانه پلوپز
عدس سبز 80 گرم(میزان عدس بسته به ذائقه شما دارد)
پیاز 1 عدد متوسط خرد شده
گوجه فرنگی 2 عدد پوره شده
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه و پودر لیمو عمانی و ادویه گوشت به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب 1/5 لیوان

ابتدا برنج راخوب بشویید و در آب خیس کنید ولی نمک نزنید.

عدسها را درون آب و کمی نمک بپزید و به کناری بگذارید.

در یک دیگ پیاز خرد شده را با روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد ادویه ها را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید . حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید و گوشت را هم اضافه کنید و بگذارید با شعله متوسط گوشت کمی سرخ شود بعد از 3 دقیقه پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و به اندازه ذکر شده آب اضافه کنید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت پخت به آن نمک و فلفل بزنید . بعد آب برنج را دور بریزید و برنج را توی دیگ به مواد گوشتی اضافه کنید.میزان آب گوشت باید به مقداری باشد که روی برنج را بگیرد.چون اگر میزان آب زیاد باشه برنج شل می شود. و حالا عدس ها ی پخته شده را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید . و بگذارید تا برنج دم بکشد و آب گوشت به خورد برنج برود در صورت تمایل 2 قاشق غذا خوری روی برنج روغن بریزید. اگر احساس کردید که برنج کمی خشک است به میزان کمی آب اضافه کنید. و بعد از آماده شدن نوش جان کنید............pegah

نکته: این غذا با ترشی بسیار خوشمزه است من قبلا دستور درست کردن ترشی بادمجان شکم پر را نوشته بودم در صورت تمایلمی تونید اینجا این دستور را ببینید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر