ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۹, چهارشنبه

ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان شکم پر

بادمجان کوچک 500 گرم
هویج 2 عدد متوسط
سیر 5 حبه
نعنا خشک 4 قاشق غذا خوری سر پر
ادویه ترشی (تخم گشنیز _ گلپر _ فلفل قرمز_ زرد چوبه) از هر کدام 1 قاشق مربا خوری
فلفل سبز تند 3 عدد
سرکه به اندازه ایی که روی بادمجانها را بپوشاند(500 سی سی )
نمک 1 قاشق چایخوری

اول از همه هویج و سیر و فلفل سبز را ساطوری کنید تا ریز شوند.

حالا ته بادمجانها را بگیرید و به صورت طولی یک برش عمیق روی آن ایجاد کنید و توی آب و نمک بگذارید به مدت 1 ساعت بماند بعد بادمجانها را از توی آب نمک در آورده و با حوله آشپزخانه آب اضافی آن را بگیرید .

توی یک دیگ بادمجانها را بگذارید و روی آن آب بریزید تا روی بادمجانها را بپوشاند و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بادمجانها بجوشند.

حالا بادمجانها را از توی آب جوش در آورده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید به مدت (30 دقیقه )تا آب اضافی آن گرفته شود.

حالا در یک کاسه هویج و فلفل سبز و سیر ساطوری شده و نعنا خشک و ادویه ترشی و نمک را با هم مخلوط کرده و توی شکم بادمجانها را با آن پر کنید و توی ظرف مخصوص ترشی بچینید و سرکه را روی آن بریزید و توی یخچال نگه دارید بعد از 1 هفته می توانید نوش جان کنید............pegah

۱ نظر:

  1. سلام...ممنون از وبلاگ خوبتون....من فیلیپین زندگی می کنم و دوست دارم ترشی درست کنم....اگه نتونم سرکه پیدا کنم چیز دیگه ای جایگزین برای سرکه هست؟ موفق باشید

    پاسخحذف