ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۹, چهارشنبه

پیراشکی گوشت سوخاری

پیراشکی گوشت سوخاری

سیب زمینی 3 عدد بزرگ و آبپز شده
جعفری تازه 1 قاشق غذا خوری
محلول زعفران 1 قاشق مربا خوری ( در صورت تمایل )
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم داخل پیراشکی:

گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای سوخاری:

پودر سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد

ابتدا مواد داخل پیراشکی را تهیه کنید:

پیاز ریز خرد شده را توی روغن سرخ کنید تا نرم و سبک بشه ... بعد ادویه ها و گوشت را هم اضافه کنید تا خوب تفت بخوره و رنگ گوشت عوض بشه ... و در آخر هم رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا خنک شود .

سیب زمینی های آبپز شده و سرد شده را با گوشتکوب له کنید و زعفران و جعفری و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .

در یک کاسه تخم مرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشه . در یک ظرف جدا هم آرد سوخاری بریزید.

حالا از مواد سیب زمینی به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست پهن کنید و 1 قاشق از مواد گوشتی را توی سیب زمینی بریزید و لبه های سیب زمینی را روی مواد گوشتی آورده و در دست گرد کنید .

حالا پیراشکی را توی تخم مرغ بزنید و بعد توی آرد سوخاری بغلطانید و توی دست به آن فرم دهید و بعد توی روغن داغ هر دو طرفش را سرخ کنید. نوش جان ....pegah

نکته: بهتر است مایه گوشتی کم روغن باشد تا پیراشکی بهتر و زیبا تری داشته باشید . 

۶ نظر:

  1. عالییییی.خیلیها دستور آشپزی رو دقیق نمیگن.بقول معروف فوت آخرشوجا میزارن.ممنون ازتوضیحات کاملتون.

    پاسخحذف
  2. aliiiiiiiiiiiiiist hatman farda dorost mikonam

    پاسخحذف
  3. عالیییییییییییی بود ،واقعاً ممنون از زحمتتون

    پاسخحذف