۱۳۹۳ دی ۱۴, یکشنبه

تارت کدو حلوایی



تارت کدو حلوایی



مواد لازم 

شیر عسلی یک دوم قوطی
تخم مرغ 2 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

ابتدا خمیر را طبق دستور آماده کنید و استراحت کافی به آن بدهید سپس قالب 20 سانتی متری تارت را حاضر کنید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر را از یخچال در آورده و با وردنه به اندازه یک قالب تارت 20  سانتی متری ، به ضخامت 1 سانتی مترپهن کنید، حالا خمیر را درون قالب گذاشته( نیازی نیست قالب تارت را چرب کنید) و با چنگال روی خمیر، سوراخ هایی ایجاد کنید. خمیر را داخل فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه آنرا بپزید.


حالا پوره کدو حلوایی، شیر عسلی، دارچین، تخم مرغ ها و وانیل را با هم توی کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. 


تارت را از فر درآورده و مواد را توی تارت بریزید و دوباره آن را داخل فر گذاشته و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را در تارت فرو کنید و تمییز بیرون بیاید، بپزید .
نکته:مواد داخل تارت مانند کیک سفت نیست و یک حالت پفکی و نرم دارد. 
نکته: برای درست کردن خمیر تارت دو نکته مهم را باید مد نظر قرار دهید:1_ مواد اولیه باید سرد باشد 2_ خمیر تارت را فقط با نوک انگشت و خیلی کم ورز دهید.من به شخصه این خمیر را در دستگاه غذا ساز درست می کنم .
نکته: شیر عسلی را می توانید از سوپر مارکت ها تهیه کنید در صورتیکه در دسترس نبود، می توانید آنرا با عسل جایگزین کنید.

۱۲ نظر:

  1. به به ، خیلی هوس انگیزه پگاه جونی ، دلم خواست سر ظهری مادرجان ..... دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  2. یومی ی ی , دقیقا حس میکنم که چه طعمی داره
    پگاه چه باحال رو عکست لگو گذاری کردی
    قابل توجه دزدان محترم :)))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خالی گیلدا با شیر عسل خیلی طعم خوبی داشت ^_^ ... اگه اونا دزدن می دونن چطوری از شر اینم خلاص شن :)))

      حذف
  3. خخخخخخ یعنی دوساعته رفتم تو کوک اون لوگو ها که کل عکس زدی
    هاهاها بترکه چشم حسود و دستشون درد بگیره بشینن دونه دونه پاکش کنن دزدهای کثیف
    خیلی هم عالی و خوشمزه به نظر میاد بخصوص با وجود اون شیر عسلی خوشمزه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. :)))))) از دست تو شادی...... نمی دونم حالا کیفیت عکسو و چهره عکسو داغون کرده یا نه ؟؟؟ ولی فعلا تنها کاری بود که میتونستم بکنم :)) جات خیلی خالی بود شادی جونم طعمش خیلی خوشمزه است <3

      حذف
  4. سلام. کار خوبی کردی لوگو زدی عزیزم. متاسفانه بد اوضاعی شده تو روز روشن عکس آدم رو و همه زحماتش رو هپلی هپو می کنند.

    با شیر عسلی باید خیلی خوش طعم بشه با عسل و دارچین تست کردم قبلا. اینم درست می کگنم. نوش جونتون. عکس هم خیلی زیباست.

    شاد باشی گلم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام نگین عزیزم ... از اوضاع و بازار دزدی نگو دیگه که حسابی آدمو کلافه می کنن ....اگه درست کردی نوش جونت باشه عزیزم :*

      حذف
  5. به به ، خیلی عالی و هوس انگیزه . دستتون درد نکنه و نوش جونتون . خیلی باید خوشمزه باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات ارغوان خوشگلم مثل همیشه بهم لطف داری مهربونم <3

      حذف
  6. سلام پگاه جان خوش سلیقه. من این دستور رو درست کردم اما دو تا مشکل داشتم: 1) خمیر به راحتی باز نشد 2) وقتی خمیر رو داخل قالب گذاشتم بعد از 10 دقیقه از دیواره ها رها و به سمت پایین سقوط کرد! به نظر شما دلیلش چی بوده؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم ، احتمالا مواد رو با دقت و استاندارد اندازه گیری نکردید وگرنه این خمیر یکی از لطیف ترین و حساسترین خمیرهای موجوده به علت داشتن کره همینکه یکم گرما می بینه شل و چسبناک میشه لای دو تا کاغذ روغنی به راحت با وردنه می تونید بازش کنید . امیدوارم دفعه بعد بهتر شه عزیزم :*

      حذف