ه‍.ش. ۱۳۹۳ بهمن ۸, چهارشنبه

ترشی پیاز


ترشی پیاز 

یکی از ترشی های خوشمزه و مورد علاقه من مخصوصا همراه با آبگوشت دیگه معرکه است .باید اعتراف کنم ، امسال  از خجالت هر چی میوه و سبزیجات و صیفی جات برای تهیه ترشی درآمدم از هرنوع  یه شیشه ترشی درست کردم :))) . در واقع اصلا اهل خوردن ترشی نیستم فقط از درست کردنش حتی به اندازه یه شیشه کوچک لذت می برم. ^_^ 

مواد لازم:

پیاز ریز 1 کیلو
سرکه به میزان لازم
نمک 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تازه  3 عدد


اول از همه پیاز ها رو پوست بکنید و بشویید و خشکشون کنید  که هیچ آبی روش نمونده باشه از آنجاییکه پیاز تمام بو و میکروب  محیط را خیلی زود به خودش جذب می کنه پس پیاز پوست کنده رو زیاد در محیط قرار ندید . حالا توی یک شیشه تمیز و خشک پیاز ها رو بچینید و روش نمک و فلفل بریزید و بعد هم اون فلفل قرمز های تند را لابه لای پیاز ها بگذارید و در آخر سرکه رو به اندازه ای که روی پیاز ها را بپوشاند به ترشی اضافه کنید و سر شیشه رو محکم ببندید و در یک جای تاریک و نسبتا خنک مثل کابینت نگه داری کنید. 

معمولا یکماه طول میکشه تا ترشی آماده خوردن شه و در صورتیکه زیاد اهل خوردن تندی نیستید میزان فلفل ترشی را کم کنید.نوش جان ....pegah

۶ نظر:

  1. وای به به تعریف ترشی پیازو زیاد شنیده بودم ولی نخوردم
    من برعکس عاشق ترشی هستم با شام و ناهار ترشی میخورم
    عکسهاش خیلی زیباست عزیزم :*

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات عزیز دلم :*** شادی به نظرم یکی از بهترین هاست حتما حتما درست کن مطمنا خوشت میاد .

      حذف
  2. منم انواع ترشی رو دوست دارم ،ترشی پیاز رو که دیگه نگو . نوش جونتون

    پاسخحذف
  3. عجب چیزی شده پگاه جونی ، از این پیازهای کوچولو میگیرم و حتما امتحانش میکنم ، دلمان را برد :)) دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خالی رزی جونم ، حتما بدرست انشالله خوشت بیاد :*

      حذف