ترشی پیاز
یکی از ترشی های خوشمزه و مورد علاقه من مخصوصا همراه با آبگوشت دیگه معرکه است .باید اعتراف کنم ، امسال از خجالت هر چی میوه و سبزیجات و صیفی جات برای تهیه ترشی درآمدم از هرنوع یه شیشه ترشی درست کردم :))) . در واقع اصلا اهل خوردن ترشی نیستم فقط از درست کردنش حتی به اندازه یه شیشه کوچک لذت می برم. ^_^
مواد لازم:
پیاز ریز 1 کیلو
سرکه به میزان لازم
نمک 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تازه 3 عدد
اول از همه پیاز ها رو پوست بکنید و بشویید و خشکشون کنید که هیچ آبی روش نمونده باشه از آنجاییکه پیاز تمام بو و میکروب محیط را خیلی زود به خودش جذب می کنه پس پیاز پوست کنده رو زیاد در محیط قرار ندید . حالا توی یک شیشه تمیز و خشک پیاز ها رو بچینید و روش نمک و فلفل بریزید و بعد هم اون فلفل قرمز های تند را لابه لای پیاز ها بگذارید و در آخر سرکه رو به اندازه ای که روی پیاز ها را بپوشاند به ترشی اضافه کنید و سر شیشه رو محکم ببندید و در یک جای تاریک و نسبتا خنک مثل کابینت نگه داری کنید.
معمولا یکماه طول میکشه تا ترشی آماده خوردن شه و در صورتیکه زیاد اهل خوردن تندی نیستید میزان فلفل ترشی را کم کنید.نوش جان ....pegah
وای به به تعریف ترشی پیازو زیاد شنیده بودم ولی نخوردم
پاسخحذفمن برعکس عاشق ترشی هستم با شام و ناهار ترشی میخورم
عکسهاش خیلی زیباست عزیزم :*
فدات عزیز دلم :*** شادی به نظرم یکی از بهترین هاست حتما حتما درست کن مطمنا خوشت میاد .
حذفمنم انواع ترشی رو دوست دارم ،ترشی پیاز رو که دیگه نگو . نوش جونتون
پاسخحذففدات ارغوان جونم ، نوش جونتون :*
حذفعجب چیزی شده پگاه جونی ، از این پیازهای کوچولو میگیرم و حتما امتحانش میکنم ، دلمان را برد :)) دست گلت درد نکنه
پاسخحذفجات خالی رزی جونم ، حتما بدرست انشالله خوشت بیاد :*
حذف