۱۳۹۳ دی ۲۰, شنبه

مربای کامکوات


کامکوات

کامکوات میوه ای از خانواده مرکباته و خیلی  شبیه به پرتقاله با این تفاوت که به اندازه خرما کوچیکه معمولا با پوست مصرف میشه و مزه خوبی داره مربای بینهایت خوشبو و خوشمزه ایی میشه باهاش درست کرد که معمولا به دو روش یکی درسته که الان دستورشو براتون گذاشتم و دیگری به صورت حلقه شده و ریز درست میشه که هر کدوم نکات مربوط به خودشون را دارند برای همین در دو پست جداگانه براتون دستورهاشو می گذارم.غیر از مربا برای طعم دارکردم مرغ یا گوشت و یا برای تزئین غذا هم می توانید ازآن استفاده کنید در کل این میوه با پوست  مصرف می شود و اگه نارس باشه طعم ترش و پوست تلخی داره پس رسیده این میوه مثل سایر میوه ها بسیار خوشمزه است .


مربای کامکوات

مواد لازم:

کامکوات: 500 گرم
شکر 550 گرم
آب 2 لیوان ( 2 پیمانه )
آبلیموی تازه 1 قاشق مربا خوری


اول کامکوات ها را بشویید و با یک خلال دندون روی آنها دو یا سه تا سوراخ ایجاد کنید .


کامکوات ها را توی دیگ ریخته  و روی آن مقداری آب بریزید و به مدت 5 دقیقه خوب بجوشانید و بعد آنرا آبکش کنید و دو بار دیگر هم این عمل را انجام دهید . این کار برای گرفتن تلخی پوست کامکوات است . یادتون باشه در مرحله سوم جوشوندن، هر چقدر بیشتر بجوشونید و پوست کامکوات نرم تر بشه بهتره چون بعد از اینکه به شهد مربا اضافه شه دیگه نرمتر نمی شه و پوستش سفت می مونه .


بعد از مراحل جوشاندن کامکوات ها را به مدت 2 ساعت توی آب سرد بگذارید تا بمونه بعد آن را آبکش کنید . حالا شکر و آب را توی دیگ بریزید و اجازه دهید به جوش بیاد، کامکواتها را به شهد اضافه کنید و بگذارید مربا قوام لازم را پیدا کنه در آخر هم آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید و اجازه دهید توی همون دیگ خنک شه سپس در یک ظرف استریل و تمیز بریزید و در یخچال نگه داری کنید.... نوش جان .....pegah

۸ نظر:

  1. ای ی ی جونم گوگولی ی ی ی
    پگاه این عکسهات خیلی قشنگ شده , خیلی ی ی ی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات گیلدا جونم مرسیییییییییی <3 :*

      حذف
  2. حدس میزنم وقتی داشتی درست میکردی خونتون چه عطری پیچیده ، خیلی دوست دارم میوه اش رو ، دیگه مرباش ببین چه شود ، خیلی مربا خور نیستیم ، اما از عطر و طعم این نمیشه گذشت ، پس یه چایی بریز تا من برسم ، چون با چای بیشتر دوست دارم :)))))
    دستت درد نکنه عزیزم :*

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. وااای رزی جونم من از خدامه بدو بیا که چایی هم تازه دمه :* بینهایت این مربا خوشبو هستش ، از همه مهمتر اینکه خوردنش خیلی آرامش می ده رزی <3

      حذف
  3. سلام پگاه جان. وقت به خیر
    فوت و فن خاصی جز همین ها که نوشتید نداره؟
    تا حالا مربا درست نکردم. می خوام اینو درست کنم می ترسم خراب بشه!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم نه دیگه همه رو نوشتم از من میشنوید برای اولین بار مربا درست می کنید از یه میوه کم دردسر تر شروع کنید این میوه شما رو خسته می کنه :))

      حذف
  4. به به چقدر خوشگل شدن چه شفاف و براقه
    من تا حالا کامکوات نخورده بیدم ننه واجب شد بگیرم پس
    دستور ترشی کامکوات و مرباشو داشتم ..ولی فک کنم روش تو بهتره تو دستوری که من دارم نوشته کامکواتها رو یه بار میجوشونیم و بعدش یه روز میزاریم تو اب سرد و تو این مدت چند بار ابشو عوض میکنیم ...اما بقیه دستور مثل همینه
    نوش جون عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات شادی جونم خیلی لطف داری <3 ... شادی من یکبار با دستورهای تو نت درست کردم ولی خوب نشد و هم تلخ شد هم کامکواتا سفت شد ...ولی این بار یکم از خودم ابتکار در وکردم :))) تا می تونستم تلخیشو گرفتم.... یه دستور دیگه هم به زودی از کامکوات می گذارم که اون بهتره جناب همسر از اون بیشتر خوشش آمد اگه عجله نداری یه دو روز دیگه می گذارم دستورشو :***

      حذف