کرم کره ای وانیلی
پودر قند 128 گرم
کره 70 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند و کره را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد خامه و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرمی نرم و لطیف حاصل شود . اگه خیلی سفت بود یک قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید تا به فرم مطلوبتان نزدیک شوید و اگه خیلی شل شد به آن پودر قند اضافه کنید .
من از این کرم برای کاور کردن کیک گردو و پنیر استفاده کردم که بسیار دلچسب بود . برای دیدن بقیه کرم های خوشمزه مخصوص کاور و فیلینگ کیک، اینجا کلیک کنید .
دستت درد نکنه ، خیلی هم عالی
پاسخحذففدات رزی جونم :**
حذف