۱۳۹۴ تیر ۱۷, چهارشنبه

نان و پنیر و سبزی با ریحان



نان و پنیر و سبزی

خدا می دونه خوردن یه نون داغ با پنیر و سبزی چقدر می چسبه و خوشمزه است ... ایده درست کردن این نان و پنیر و سبزی برای اولین با وقتی برای مجله سیب سبز کار می کردم به ذهنم رسید که می تونید اون عکس و دستور رو در اینجا ببینید . اینبار این نان را با ظاهری متفاوت تر برای مهمانی دوست عزیزی، پختم دستورش ساده است همون خمیر هزار کاره  خودم که می تونید اینجا دستورش را ببینید و بقیه هم پنیر آمل و سبزی خوردن خرد شده است با برگ ریحان های ایتالیایی که خودم کاشتم هم روشو تزئین کردم . مراحل پیچیدن خمیر را براتون گذاشتم تا از این ایده استفاده کنید و اگه درست کردید نوش جونتون باشه :)


مواد لازم برای نان :

خمیر هزار کاره من ( همون خمیری که همیشه باهاش غذاهای نونی را درست می کنم و می تونید اینجا دستورشو ببینید.)
کنجد و سیاهدانه برای تزئین
زرده تخم مرغ
شیر 1 قاشق غذاخوری

مواد داخل نان:

پنیرسفید آمل ( از هر نوع پنیر دیگه ایی که دوست دارید ترجیحا شوری کمی داشته باشه می تونید استفاده کنید.)
سبزی خوردن 200 گرم


اول از همه نان را درست کنید. به این صورت که خمیر را طبق روش گفته شده آماده کنید . بعد از سپری شدن زمان استراحتش با مشت پف خمیر را بخوابانید . بعد روی سطح کار بگذارید ( برای این خمیر نیازی نیست سطح کارتون را آرد پاشی کنید)



حالا از خمیر ، گلوله هایی به اندازه یک نارنگی بردارید و و روی سطح کارتون به شکل میله 15 سانتی متری رول کنید . بعد هم دو سر خمیر را روی هم آورده تا به شکل حلقه شود روی حلقه را با قیچی ببرید درست ( مثل تصویر ) بعد از خمیر به اندازه یک سکه بردارید در دست پهن کنید و  وسط حلقه ها بگذارید .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .

روی نانها را با پارچه تمییز بپوشانید تا 15 دقیقه دیگه استراحت کنه اینجوری حجم خمیر دوباره دو برابر میشه.

برای رومال کردن نان ، زرده را با شیر مخلوط کنید وبا برس روی نانها را به زرده آغشته کنید و اگه تمایل دارید تخم خرفه یا کنجد روی نانها بپاشید.

نانها را توی فر بگذارید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه خوب برشته شوند. برای خوشرنگ شدنش می تونید گریل بالای فر را روشن کنید همین که نانها طلایی شد گریل را خاموش کنید و نانها را از فر درآورده و روی پنجره سیمی خنک کنید .

در این فاصله که نانها خنک میشن ، می تونید مواد داخل نانها را آماده کنید.


برای اینکار سبزی خوردن را حسابی ساطوری کنید و بعد پنیر را اضافه کنید وبا چنگال این دو را به خورد هم بدید .

حالا توی نانها را با مواد پنیری پر کنید و با چند برگ جعفری یا نعنا یا ریحان تزئین کنید. نوش جان .....pegah :)


۱۲ نظر:

  1. اینا همون خوشگلان که بردیشون با خودت مهمونی؟خوش به حال اونایی که خوردن هووووم

    پاسخحذف
  2. سلام پگاه خانم.

    من یکی‌ از بیننده‌ها و مصرف کنند‌های پا پرو قرصتون شدم.مرسی‌ از بابت پاسختون برای کار با فوندانت.من ۱ سوال دیگه دارم. می‌خواستم رزت گوشت با قارچ رو برای تولد پسرم درست کنم.می‌خواستم ببینم می‌شه خمیر رو یک روز زودتر درست کنم بد روز تولد از یخچال بیارمش بیرون و بقیه کار رو ادامه بدم؟ در کیفیت خمیر تغییری ایجاد نمیشه؟خوب پوف میکنه و ...

    این مواد به شما چه تعدادی رزت داد؟

    ممنون ازمحبت شما

    پاسخحذف
  3. بله می تونید از روز قبل درست کنید فقط نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه بعد کمی ورز بدید و از خمیر استفاده کنید این مقدار عزیزم حدود 15 عدد رزت می ده

    پاسخحذف
  4. ممنون از پاسختون. و دستور‌های دقیق و خوشمزتون.من اسلوپی عدس رو درست کردم خیلی‌ خوب بود.

    پاسخحذف
  5. سلام پگاه خانم عزیز
    امروز به صورت اتفاقی با وبلاگتون آشنا شدیم. وبلاگ خیلی قشنگی دارین، واقعاً به شما خسته نباشید میگم و امیدوارم طاعات و عبادات تان مورد قبول درگاه حق واقع گردد.
    یه سوال: می خواستم بدونم عکس هایی که از کارهاتون می گیرید چه جوری این قدر خوب می شوند؟ من گهگاهی از کارهام عکس می گیرم ولی اکثراً تار می شوند. ممنون میشم اگر کمکم کنید.
    مژده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام به مبلاگ من خیلی خوش آمدید :) من از دوربین حرفه ای برای گرفتن عکسهام استفاده می کنم عزیزم :)

      حذف
  6. سلام از شما خواهش می کنم که طرزتهیه خمیر را بنویسید ممنون شما .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم اگه روی کلمه خمیر یا لینکها و نوشته هایی که به رنگ قرمزه کلیک کنید وارد دستورش می شید عزیزم :)

      حذف