ه‍.ش. ۱۳۹۴ تیر ۱۶, سه‌شنبه

دسر کنافه با پنیر( knafeh with cheese )


دسر کنافه با پنیر

اینبار براتون یه شیرینی خوشمزه عربی آوردم که خیلی راحت و آسون درست می شه و مخصوصا اگه داغ سرو شه بخاطر وجود پنیر موتزارلا حسابی کش میاد البته میزان ریختن این پنیر به شما بستگی داره..... امیدوارم این دسر خوشمزه رادرست کنید و از مزه خوب آن لذت ببرید .




دسر کنافه با پنیر( knafeh with cheese )

مواد لازم :

رشته تازه کادایف 1 بسته
پنیر ریکوتا یا پنیر ماسکارپونه 400 گرم
پنیر موتزارلا 200 گرم
کره ذوب شده 50 گرم

برای شهد :

شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
گلاب 3 قاشق غذاخوری
جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری 

ابتدا شهد را درست کنید چون قراره شهد سرد رو روی دسر کنافه داغ بریزیم .

آب و شکر و رو روی حرارت بگذارید تا قوام بیاد بعد گلاب اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید و در آخر جوهر لیمو را اضافه کنید در صورتیکه جوهر لیمو ندارید از 1 قاشق مربا خوری آبلیمو استفاده کنید .بعد از روی حرارت بردارید و به کناری بگذارید تا سرد شود .


حالا مواد میانی کنافه را درست کنید :برای این منظور پنیر ها را با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند .

حالا کف قالبتون را با کره چرب کنید  و بقیه کره را به کناری بگذارید .

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید .


نصف بسته کادایف را کف قالب پهن کنید و با دست روش فشار بدید تا خوب منسجم شه سپس تمام مواد پنیری را روی رشته ها پهن کنید و در انتها بقیه رشته کادایف را روی پنیر بچینید و باز با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود . 

کره با قیمانده را روی دسر بریزید و کادایف را توی فر به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیکه روی آن برشته شود بپزید .

وقتی کادایف را از فر درآوردید بلافاصله روی آن شهد سرد بریزید تا به خورد دسر رود و در پایان با پودر پسته و یا پسته درسته آنرا تزئین کنید... نوش جان ....pegah

نکته : این رشته های را می توانید از فروشگاههای بزرگ تهیه کنید .

نکته : دستور یک مدل دیگر از دسر کنافه که بسیارخوشمزه است را  می توانید در اینجا ببینید .


۱۲ نظر:

  1. سلام دست شما درد نکنه من تازه با سایتتون آشنا شدم و از دستور بامیه استفاده کردم واقعا خوشمزه شد.حالا من سوال دارم در رابطه با کیک و کار با فوندانت.میشه بگید تو یه کیکی که خودتون با فوندانت کار کردید از کدوم دستور کیک شکلاتی استفاده کردید؟ برای وسط کیک از چه چیزی میشه استفاده کرد چون میگن فوندانت سنگین و هر چیزی نمیشه استفاده کرد؟

    من می‌خوام برای مابین کیک از موس شکلاتی استفاده کنم میتونید کمکم کنید و دستور موس شکلاتی که برای مابین کیک میشه استفاده کرد رو بهم بدید؟

    از خامه می‌شه استفاده کرد آیا لیز نمیخوره؟

    ممنون میشم راهنماییم کنید 5روز دیگه تولد پسرم هست و می‌خوام خودم کیکشو درست کنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم خواهش می کنم ، نوش جونتون خوشحالم از بامیه خوشتون آمد . من از یکی از دستورهای کیک شکلاتی که توی وبلاگه استفاده کردم اسمش " کیک شکلاتی با رویه کرم وینا دارچینی " هست توی قسمت سرچ اسمشو وارد کنید دستورشو می بینید . برای لابه لای کیک از خامه فرم گرفته استفاده کردم و کاملا در قسمت فوندانت از روشی که خمیر را روی کیک کشیدم توضیح دادم لطفا به همون پست مراجعه کنید و مطالعه کنید . در مورد سوالهاتون هم اگه یه کاور نازک خامه بکشید سر نمی خوره کما اینکه من خودم هم از خامه استفاده کردم و متاسفانه در حال حاضر دستور موس شکلاتی رو ندارم وگرنه خوشحال می شدم کمکتون کنم :)

      حذف
  2. عاشق همه جور کنافه هستم ، خیلی عالی شده پگاه جون . دستتون درد نکنه و نوش جان

    پاسخحذف
  3. سلام و واقفن ممنون و خسته نباشید به خاطر این همه چیزای خوشمزه و توشکل که با ما به اشتراک میذارید.
    یه سوال دارم ایا میشه همین مواد پنیری رو درون خمیر فیلو بذاریم و مثلثی مثل سمبوسه بپیچیم یا فقط باید با رشته باشه?
    ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام دوست خوبم از همراهی شما متشکرم ، بله حتما می تونید اینکارو کنید فقط به مواد پنیری بسته به ذائقه اتون کمی شکر اضافه کنید که شیرین شه :) یا اصلا می تونید روی فیلوها شربت بریزید و سرو کنید .

      حذف
  4. سلام مجدد. ایا جواب نخواهید داد خامم حیدری عزیز?

    پاسخحذف
  5. واقعا عالیه سپاس از شما

    پاسخحذف
  6. salam mamnoon az webloge khobetoon
    bebakhshid soal dashtam azatoon
    aval inke in reshteye tazeye kadayef ke shoma migid chi has?man ye baste kadayef kharidam ke mesle vermishele va khoshk mibashad khastam bedoonam bahash mishe in desero dorost kard
    va dovom inke in desero dakhele mahitabe roye gaz mishe amade kard be jaye fer?mamnoon

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام اونی که شما گرفتید بهش رشته پاکستانی میگن و برای باقلوتا پاکستانی مورد استفاده قرار میگیره این رشته خشک خیلی سفته موقع پخت با این رشته تازه کدایف که خیلی نرمه کلا فرق داره و در مورد سوال دوم بله می تونید این دسر رو روی گاز هم تهیه کنید و با حرارت خیلی خیلی کم که نسوزه .

      حذف