ه‍.ش. ۱۳۹۴ مرداد ۶, سه‌شنبه

ترشی بامیه


ترشی بامیه

الان فصل بامیه خوشمزه و پر خاصیته متاسفانه خیلیها فکر می کنن تنها روش استفاده بامیه توی خورشته ولی در واقع در انواع خوراک و دورچین و ترشی و سوخاری ، بامیه واقعا حرفی برای گفتن داره :)) این ترشی نه لزجه و نه بد مزه بعد از اینکه ترشی می رسه آب ترشی کمی غلیظ میشه  ولی لزج نیست و خود بامیه ها هم ترد و خوشمزه هستند پس اگه تا به حال ترشی بامیه رو امتحان نکردید دست بکار شید و تا فصلش تموم نشده حسابی ازش استفاده کنید .

مواد لازم :

بامیه 1 کیلو
دانه فلفل سفید 1 قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
سیاهدانه 1 قاشق غذاخوری
سرکه به اندازه ای که روی بامیه ها را بپوشاند .


اول بامیه ها را بشویید و انتهای آنرا با چاقو ببرید و روی یک دستمال تمییز بگذارید تا کاملا خشک شه .

حالا بامیه ها را با بقیه مواد لازم توی شیشه تمییز و استریل بریزید و به اندازه ای که روی بامیه ها پوشیده شود به آن سرکه اضافه کنید . در شیشه رو خووووب ببندید و توی کابینت نگه داری کنید تا بعد از 1 ماه ترشی آماده مصرف شه ... نوش جان ...pegah


۲ نظر:

  1. به به ، من خیلی بامیه دوست دارم ولی تا به حال ترشیش رو امتحان نکردم ، خیلی ممنون پگاه جون . دستتون درد نکنه و نوش جان

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات ارغوان جونم خیلی خوشمزه است حتما امتحان کن :**

      حذف