۱۳۹۳ اردیبهشت ۲, سه‌شنبه

فیله سوخاری حلزونی



فیله سوخاری حلزونی

مواد لازم:

فیله مرغ 300 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
ادویه کاری و ادویه مرغ به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیمو تازه 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سوخاری

پودر نان  1 پیمانه  ( برای دیدن طرز تهیه پودر نان اینجا کلیک کنید )
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری
خلال دندان به میزان لازم


فیله های مرغ را توی یک کاسه بریزید و روی آن زعفران و آبلیمو و و ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید و درب کاسه را بسته و آنرا توی یخچال بگذارید تا به مدت 2 ساعت یا بیشتر بمونه و فیله ها مزه دار شه :)

تخم مرغ و شیر را توی یک کاسه ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند .

پودر نان را هم توی یک بشقاب بریزید و به کناری بگذارید.


حالا فیله ها را از توی یخچال درآورده و یکی یکی اول توی مایه تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر نان بغلطانید و مانند تصویر آنرا به شکل حلزونی رول کنید . یک  خلال دندان را توی فیله فرو کنید تا سر و ته  فیله را ببنده و فیله باز نشه .


توی یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود . حالا فیله های حلزونی را توی روغن داغ بیندازید تا حسابی برشته  و سوخاری شود .برای اینکه فیله ها مغز پخت بشه می تونید حرارت  را کم کنید تا یواش یواش هم برشته بشه و هم مغز پخت . این فیله های خوشمزه را با انواع سس تند یا شیرین سرو کنید. نوش جان .....pegah

نکته مهم : موقع سرو این غذا برای بچه ها مواظب خلال دندان توی فیله ها باشید و قبل از سرو آنرا جدا کنید :)

۴ نظر:

  1. عاششششششششششششششق صفحتون و کاراتونم.موفق باشیدوروزتون و سالتون مبارک.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. از تعریفتون ممنونم دوست خوبم با وجود شما انرژی می گیرم سال نوی شما هم مبارک :)

      حذف
  2. چقدر گوگولی و خوشمزه شدن ، معلومه که لذیذه ، دستت درد نکنه عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. الهی فدات شم رزی جونم جات خیلی خالی بود :*

      حذف